Prijava

Vaša prijava

Blaško, hvala ti na svemu……


blaz

“Isus je rekao: uspravite se, podignite glave i pogledajte u nebesa.
Ne, ovo nisu bile samo riječi utjehe, ohrabrenja i nade, već obećanje da je On uvijek sa nama.

Prije nego što smo se svi i nadali, nebesko kraljevstvo dobilo je novog anđela. Često čujemo da su putevi Gospodnji čudni, nevjerojatni, neshvatljivi, ali s druge strane tako ispravni, najbolji i savršeni.

Padamo, ustajemo, no na kraju svakoga puta stoji svijetlo. Naš život, to je naš put, a naš put vodi do neba. A nebo? To je naš dom…. a svoj dom na nebesima pronašao je i naš Blaško.

Još od malih nogu pamtimo ga kao vedru osobu, punu radosti i veselja, osmijeha od uha do uha, iz dubine duše i srca. Takvog smo ga poznavali svakoga dana. Oduvijek spremnog na šalu, spremnog pomoći drugima, te spremnog staviti tuđe probleme i veselje ispred svojih.
Uvijek je bio isti i nije se mijenjao.

Isticao se svojom marljivošću i radom, ne samo na poslu, nego u svim područjima obiteljskog i društvenog života. Bio je član mnogih udruga u našem Mraclinu, a posebno je volio naš NK Mraclin čije je boje s ponosom nosio diljem „Lijepe naše“.

Blaško, hvala ti za sva dobra djela koja si činio zajedno sa nama, a ponajviše svima nama. Zauvijek ćeš ostati u našim mislima, snovima i srcima. Znamo da ćeš nas promatrati gore sa neba, kao što to i sada činiš, a mi te zaboraviti nećemo nikada, bit ćeš sa nama u svakome trenutku i na svakome koraku.

Zapamtite, uvijek kada Vam je teško, pogledajte prema nebu…. jedan dobar anđeo uvijek će Vam pružiti ruku spasa, ruku nade….”

Od srca, još jednom hvala!!!

Post Blaško, hvala ti na svemu…… je prvi puta viđen na MRACLIN . HR.