Prijava

Vaša prijava

Poraz kadeta u borbenoj igri


12-IMG_4924

MRACLIN – Igralište Nova graba 16. travnja 2016

MRACLIN – DINAMO HIDREL 1:2 (0:2)
Strijelac: Bartolić

Bez nekoliko bitnih igrača, koji nisu nastupali zbog ozljeda, kadeti Mraclina doživjeli su prvi poraz na domaćem terenu u ovoj polusezoni.

U početnom dijelu utakmice gosti mnogo bolji te je nakon nekoliko minuta domaći golman skrivio penal koji gosti realiziraju. Potom loša reakcija obrane koja ne uspjeva napraviti ofsajd-zamku te gosti dolaze na 2:0. No, nakon konzultacija na poluvremenu domaći se bude. Bolja igra te presing rezultiraju golom Bartolića, a nakon dodatnog pritiska Bartolić, nakon ubačaja Kuzmića iz slobodnog udarca, ponovo posprema loptu u mrežu. No sudac Marinčević, nakon konzultacije s pomoćnikom, poništava gol zbog navodnog zaleđa.Pritisak domaćina jača, gosti se brane kako znaju, sve do zadnjeg zvižduka suca Marinčevića, koji nije nadoknadio višeminutni prekid zbog izbacivanja jednog gledatelja iz igrališta.

Čestitke gostima na pobjedi te svim igračima na borbenoj igri, no svima nam je žao što se nakon utakmice više priča o sudačkoj trojci nego o samoj utakmici i poštenom naporu mladih igrača da ostvare rezultat.

U srijedu će kadeti igrati na Maloj Buni prijateljski ogled s Bunom, a za vikend na Grabu dolazi prvoplasirana momčad – NK Zaprešić.

Post Poraz kadeta u borbenoj igri je prvi puta viđen na MRACLIN . HR.