Prijava

Vaša prijava

Izvještaji s utakmica ostalih selekcija nogomentog kluba


Foto: Vlado Vinetić

PIONIRI UVJERLJIVI U MIČEVCU

MIČEVEC – MRACLIN 0:4

Mičevec, 23. travnja 2016.
Strijelci za Mraclin: Tandarić(2), A. Dadović i F. Dadović

Sastav: Posavec, M.Cvetnić, Galeković, Đuran, Đuretić, J. Cvetnić, Roginić, A, Dadović, Kos, F. Dadović, Tandarić (Bradić i Bilanović).

Odigrali su pioniri Mraclina dobru utakmicu. Prvo poluvrijeme bilo je nešto lošije pa se na odmor otišlo sa samo jednim golom prednosti. Drugi dio utakmice donio je bolju igru i još tri pogotka. U idućem kolu nam dolaze susjedi iz Buševca a utakmica se igra u subotu 30. travnja.

PREKINUT POBJEDNIČKI NIZ VETERANA

VNK MRACLIN – VNK TUROPOLJAC 1:3

Mraclin. Igralište Stara graba. 22. travnja 2016.

Strijelac za Mraclin: Brozinčević

Sastav: Šneler, Šimun ,Gotal, Tandarić, Bolarić, Dandić, Vinetić, Brozinčević, Musić, Kumic, Živković(B. Kos i S. Kos).

Veterani Mraclina poraženi su nakon devet uzastopnih pobjeda.
Gosti iz Kuča su došli u najjačem sastavu, dok su domaćima nedostajala petorica igrača s kojima bi rezultat sasvim sigurno bio povoljniji.
U idućem kolu naši 29. travnja 2016. u 17.30. sati gostuju u Kobiliću.

Tekst: Krunoslav Kos – Kićo

8-IMG_9730-[981708]
7-IMG_9719-[981707]
6-IMG_9707-[981706]
5-IMG_9694-[981705]
9-IMG_9746-[981709]
4-IMG_9681-[981704]
3-IMG_9666-[981703]
2-IMG_9655-[981702]

Foto: Vlado Vinetić

ODLIČNA UTAKMICA KADETA NA GRABI

MRACLIN – ZAPREŠIĆ 3:5 (1:2)

Mraclin. Igralište Stara graba. 23. travnja 2016.

STRIJELCI: Bartolić (2), Zgurić

U 19. kolu lige kadeta NSZŽ-e sastali su se Mraclin i Zaprešić (8. i 1. momčad lige). Zaprešić je na Grabu došao s velikim nizom od 17 pobjeda i jednim neriješenim ishodom. U utakmici u kojoj je očiti favorit bila momčad iz Zaprešića, Mraclin ne samo da je parirao nego ju je u određenim segmentima nadigrao. Vrlo rano vodstvo gostiju dolazi kao plod nezgodne lopte koja je iznenadila vratara Dobrenića. Nekoliko minuta kasnije Bartolić se namješta u šesnaestercu i ubojitom lijevicom pogađa gredu, a koju minutu kasnije iz jedne lijepe akcije zabija za poravnanje rezultata. Na samom isteku poluvremena, greška obrane i Zaprešić opet vodi. Ulaskom u drugi dio, agresivnija igra domaćina, a Bartolićev gol vraća utakmicu na početak. Gosti nakon prodora po lijevoj strani preko kapetana ponovo zabijaju, a veliki trenutak utakmice bilo je Zgurićevo izjednačenje – eurogolom iz slobodnog udarca sa 35 metara skida paučinu s rašlji. Do kraja Mraclin više nije imao snage te Zaprešić s dva gola ipak odnosi 3 boda. Gledatelji su mogli uživati u odličnoj, čvrstoj i kompaktnoj utakmici s mnogo golova i preokreta.

– Prije utakmice, bez dvojice standardnih igrača, nisam očekivao jači otpor ovako kvalitetnoj momčadi poput Zaprešića. Teško je momčad psihički pripremiti za takvu utakmicu, no jedino što sam zahtijevao u svlačionici bile su agresivna igra i kompaktnost. Čak i kada, nakon nekoliko loših utakmica, počnem gubiti nadu ovi me dečki uvijek u ključnom trenutku razuvjere. Ovakvu momčad poželio bi svaki trener i čestitam im na odličnoj utakmici, na svakoj kapi znoja koju su prolili za klub. Isprika svim navijačima, ali u ovom trenutku zaista nismo mogli pružiti više – kazao je trener Zgurić nakon utakmice.

Sljedeće kolo, treći puta zaredom na domaćem terenu, igra se protiv Bestovja, no termin još nije definiran.

Post Izvještaji s utakmica ostalih selekcija nogomentog kluba je prvi puta viđen na MRACLIN . HR.


Državno Natjecanje iz geografije