Prijava

Vaša prijava

Kako to rade Mraclinci


Ivan (77) i Irena (68) osvojili plesni podij u Okuju

Pjesme i plesa nikad ne nedostaje u Okuju, barem kada feštu organizira mjesna podružnica umirovljenika koja se sa svojim članovima i prijateljima sastala u srijedu 28. lipnja, poslijepodne.
Druženje umirovljenika u restoranu Za vašu dušu održano je u sklopu redovnih godišnjih aktivnosti. Dobrodošlicu je članovima uputio predsjednik podružnice Josip Pokas, a gosti željni dobre zabave i druženja stigli su iz brojnih turopoljskih sela. Za svirku je kao i uvijek bio zadužen Darko Janječić koji je pažljivo birao tempo rasplesanim umirovljenicima koji nerijetko pokažu koliko su mladi u duši.

Jedni od njih su Irena i Ivan Milec-Ufa, bračni par iz Mraclina koji je s guštom zaplesao na prve taktove Janječićevog repertoara.

-Uvijek dođemo na druženje umirovljenika i uvijek smo za ples, čekajte samo dok zasvira stari rock’n’roll-rekla nam je simpatična gospođa Irena kojoj nije teško začagati u 68-godini života sa svojim 77-godišnjim suprugom. Rock’n’roll nismo dočekali te večeri, ali smo zabilježili njihov veseli ples, pa pogledajte na početku naše kratkog videa kako to rade Mileci iz Mraclina.

Post Kako to rade Mraclinci je prvi puta viđen na MRACLIN . HR.


Obavijest roditeljima-udžbenici