Prijava

Vaša prijava

Remi u Kobiliću


Nogometaši Mraclina na otvaranju sezone odigrali su dvije gostujuće utakmice. Nakon pobjede u prvom kolu, jučer su odigrali neriješeno, 2:2 protiv Vatrogasca iz Kobilića. Utakmica je bila dosta rastrgana, ponekad i nervozna s obje strane.

Foto: Vitomir Štuban

Domaćini su poveli pogotkom Krasnića u 20. minuti. Igrač je pucao s nekih 20 m po sredini vrata, nitko nije ušao u blok, te lopta prolazi iznad prstiju vratara Dražića. Mraclin izjednačva u 40. minuti preko A. Domitrovića koji ubacivanje Petravića posprema u mrežu. Domaćin ponovno dolazi u vodstvo u 80. minuti nakon kornera. Ubacivanje na prvu stativu glavom prenose prema drugoj gdje s nekih tri metra Barišić neometano glavom posprema loptu u mrežu. Do poravnanja rezultata dolazi u 90. minuti kada Jurić prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca donosi vrijedan i zaslužen bod.

Foto: Vitomir Štuban

Prvu domaću utakmicu igramo ove srijede s početkom u 17:30 protiv Ostrne. Nadamo se nastavku pozitivnih rezultata i prvoj prvenstvenoj pobjedi pred svojim navijačima ove sezone. Vidimo se u Grabi!