Prijava

Vaša prijava

Lajbeki predstavili novi spot


Buzin – U srijedu navečer u restoranu Stafas održana je promocija prvog spota tamburaškog sastava Lajbeki, napravljenog za pjesmu “Noćas ti dolazim u snove”. Podsjetimo, dečki su s tom pjesmom odnijeli pobjedu na festivalu Zlatni glas Zlatne doline, održanom proljetos u Kaptolu, a nastupili su i na ovogodišnjem Aurea festu u Požegi, u društvu ponajboljih tamburaških sastava i pjevača. Spot je predstavljen užem krugu ljudi, ali medijski su to popratili brojni portali, uključujući i dvije televizije – DMC i Trend TV – koje će u svojim emisijama puštati spot i snimke sa same promocije. Nakon prikazanog spota, sudeći po reakcijama nazočnih, malo je reći da je publika bila oduševljena.

– Stvarno smo jako zadovoljni, a vidimo da i ljudi oko nas pozitivno reagiraju i jako im se sviđa naš spot. Moramo se zahvaliti svima koji su doprinijeli stvaranju ovog spota: Igoru Roginiću koji je bio zadužen za snimanje i montažu, Vladi Vinetiću koji je također bio zadužen za snimanje i fotografiranje, obitelji Kovačić koja nam je ustupila prekrasni Drevov grunt za snimanje i glavnoj glumici, dragoj Mateji Kovačević – rekao je Tomislav K. Hubak.

Nakon službenog dijela uslijedilo je druženje uz hranu, piće i laganu svirku naših Lajbeka. Ovom promocijom i spotom Lajbeki su zaokružili svoju “zlatnu godinu”, koja im je bila vrlo uspješna, i odmah najavljuju koncert povodom deset godina rada sastava, koji će biti održan početkom 2019. godine.