Prijava

Vaša prijava

Vidovski utorak posvećen djeci


Današnje događanje u sklopu Dana svetog Vida rezervirano je za djecu, stoga će ovaj dan u potpunosti biti posvećen najmlađima. Dječje sportske održat će se na Jančetovom gruntu (Braće Radić 84). 

Prije samog početka igara predstavit ćemo logotip Dječjih sportskih igara. Taj je logotip poseban jer je to crtež dječje ruke koji prikazuje što su za to dijete naše igre. Veoma je važno istaknuti da su taj crtež odabrala djeca. Naime, stručni žiri za odabir logotipa sastojao se od četvero djece različite dobi te dvije odrasle osobe

Djeca će se natjecati u više različitih igara, (igre brzine, igre preciznosti, igre s loptom) u kvartovskim timovima (Dolenec, Cirkva I, Cirkva II i Obrež). U sklopu igara održat će se kreativne radionice za djecu i brojne druge atrakcije. I ove će godine djeca moći birati igru koju žele uvrstiti u natjecanje, te će moći ukrasiti svoju medalju i napraviti zvečku na kreativnoj radionici Centra za djecu, mlade i obitelj. Bit će i dva napuhana iznenađenja! 

Nakon proglašenja najuspješnijeg mraclinskog kvarta uslijedit će kratko druženje za sve natjecatelje. Prijave su od 17.30 sati. Dođite danas na Jančetov grunt, na već tradicionalne VI. dječje sportske igre! 

Navečer će se održati kazališna predstava za djecu „Dašenjka ili život šteneta“ koju po književnom predlošku Karela Čapeka izvodi zagrebačka kazališna družina „Eci peci pec“. Predstava je namijenjena djeci u dobi od 3 do 10 godina, a početak je u 19.30 sati u Društvenom domu u Mraclinu.