Prijava

Vaša prijava

Šeste Dječje sportske igre pune veselih sadržaja


Na sportskim igrama koje su održane u utorak u sklopu Dana svetog Vida bilo je šezdesetak natjecateljica i natjecatelja i još toliko roditelja, baka, djedova, mlađe braće i sestara i šire rodbine. Bilo je vrlo zabavno jer smo uz samo natjecanje mogli uživati u dvorcima na napuhavanje, pogledati izložbu crteža za logotip igara i kreativnoj radionici ukrašavanja medalja te izrade zvečki cura iz Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica.

Djeca vrtićkog i školskog uzrasta su skupljala bodove za svoj kvart: Dolenec, Cirkvu I, Cirkvu II i Obrež. Vrtićanci su se natjecali u štafeti u vrećama i nošenju vode u čaši dok su školarci mjerili brzinu i spretnost u štafeti u vrećama i bacanju obruča. Važno je istaknuti da su  vrtićanci i školarci sami odabrali treću disciplinu – povlačenje užeta. Na kraju smo dobili i pobjednike – to je ekipa Cirkve II.

Na samom otvorenju Igara  bio je predstavljen crtež kojeg je Stručni žiri odabrao za logotip Dječjih sportskih igara. Autorica je Mihaela Cvetnić, učenica 4. razreda osnovne škole koja je trenutno u školi u prirodi. Čestitamo njoj i još sedmero djece koja su prijavila svoj crtež na trudu i talentu! Čestitamo i Stručnom timu na trudu i suradnji s Dječjim gradskim vijećem i Centrom za djecu mlade i obitelj. Radovi će biti izloženi u Domu do nedjelje.

Poslije samog natjecanja okrijepili smo se sendvičima i sokom i pogledali predstavu “Dašenjka ili život šteneta” u izvedbi kazališne družine “Eci peci pec”.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u organizaciji Dječjeg dana, a posebice obiteljima Cvetnić Jančetovi i obitelji Cvetnić Sinkovi, kao i Luciji i Matiji Kosu.