Prijava

Vaša prijava

Mraclin poražen u Vukovini


Nakon osam prvenstvenih pobjeda u isto toliko utakmica, naši nogometaši doživjeli su prvi poraz. U derbiju u Vukovini bolji je bio Ban Jelačić rezultatom 2:0. Na tribinama se sakupilo preko tristotinjak nogometnih zaljubljenika, možemo reći da je na tekmu došlo „pola Mraclina“, a kako i ne bi kada je cijeli tjedan jedina tema razgovora bio samo nogomet. Zaista predivan nogometni dekor za odigravanje derbija. 

Možda je to sve imalo utjecaja na naše igrače koji nisu dobro otvorili susret i već u samom početku utakmice gubili 2:0. Nakon toga, teško se bilo vraćati. Pokušali smo igrati, ubrzati igru, stvarati šanse, no jednostavno nije išlo. U prvom poluvremenu jedinu šansu je sam kreirao naš kapetan Ivan Kos koji je prošao pokraj dvojice igrača, lijepo pucao, no samo pokraj gola. U zadnjoj minuti prvog poluvremena dvojbena situacija u kaznenom prostoru domaćina. Augustić je srušen, no sudac umjesto kaznenog udarca našem napadaču pokazuje javnu opomenu.

Na poluvremenu trener Pancirov radi četiri zamjene kako bi pokušao razbuditi momčad. To je dobro djelovalo prvih desetak minuta drugog poluvremena, no ostatak poluvremena je bio sličan prvom. Mraclin je imao posjed lopte, a domaćini su bili opasni iz kontre. Naše najveće šanse u drugom poluvremenu su bili slobodni udaraca Roginića, koje je krajnjim naporom obranio vratar Sakač, te prečka koju je pogodio Guduraš.

Bila je ovo definitivo naša najslabija partija ove jeseni, no to nije obeshrabrilo naše navijače koji su tijekom utakmice pjesmom pratili naše nogometaše, a na kraju utakmice ih pozdravili bakljama i skandiranjem. Nova utakmica na rasporeduje već ove nedjelje kada nam u goste dolazi neugodna Meštrica. Uvjereni smo da je ovo bio samo loš dan, te da nam naši igrači već ove nedjelje donose mnogo radosti i povratak na pobjedničke staze. Dođite u Grabu i podržite naše dečke!!!

Foto-galerija: Nedjeljko Babić