Prijava

Vaša prijava

Jelačić na Grabi do tri boda u sudačkoj nadoknadi

[]

U susjedskim derbijima između Mraclina i vukovinskog Bana Jelačića neizvjesnosti nikad dosta. Tako je bilo i ove nedjelje na Novoj grabi. U prvom poluvremenu mreže su mirovale, ali zato je drugi dio utakmice bio vrlo uzbudljiv. Mraclin je poveo u 67. minuti golom Petra Milatovića koji se izborio za loptu na nekih četrdesetak metara od gola gostiju. Sjurio se prema golu i u maniri vrsnog strijelca pogodio iza leđa vratara gostiju Davora Sakača. Spomenuti igrač domaćih samo dvije minute kasnije pogodio je prečku gola gostiju. Gosti iz Vukovine nivelirali su rezultat desetak minuta kasnije preko Saše Sabljaka koji se odlično snašao pred golom Mraclina. “Osjetio” se miris podjele bodova koji je pogotkom raspršio Filip Harambašić u 3. minuti sudačke nadoknade za pobjedu igrača iz Vukovine.

MRACLIN – BAN JELAČIĆ (V) 1:2

Mraclin. SRC Nova graba. Sudac: N. Meić (Donje Podotočje). Pomoćnici: Vitez (Kobilić) i Krznarić (Zagreb).

STRIJELCI: 1:0 – Milatović (67), 1:1 – Sabljak (77), 1:2 – Harambašić (90+3).

MRACLIN: Marić, Petravić, M. Kos, Skrbin, B. Dandić, Šikić, Cerovski, Jurić, Kolarić (od 80. Desput), Milatović, Roginić. Trener: Damir Milanović.

BAN JELAČIĆ (V): Sakač, Rovišan (od 64. Krasnić), Smolković, Sabljak, Smok, Mihanović, Harambašić, M. Nikić, Miletić (od 64. Memić), Matić, Prizmić. TRENER: Stefan Rajić.

Foto-galerija: Vitomir Štuban i Nedjeljko Babić