Prijava

Vaša prijava

NK Buna – stanje u klubu


Tekst i foto: Zlatko Petrac

Kako nemamo svoje web stranice, pokušati ćemo se predstaviti široj sportskoj i inoj javnosti na stranici nama uvijek dragog kluba, NK Mraclina.

Igramo u 1.ŽNL-istok od 2009. godine s promjenjivim uspjehom. Prošle godine smo vrlo dobrim rezultatima na proljeće uspjeli sačuvati status, a već tada su se polako radili  temelji za ovu sezonu. Dečki su postali prava klapa i ginuli jedan za drugoga i nije bilo “zle krvi” među igračima.

Prije početka sezone smo promijenili trenera. Miroslav Lukinić, popularni Bekem, je 3 sezone uspješno kormilario ovim našim brodom. Radi osvježenja  u svlačionici,prijateljski smo se razišli, a na njegovo mjesto  angažiran je gospodin Željko Zagorac iz Buševca, popularni Zagi. Igrači su ga dobro prihvatili, a i on se snašao kod nas. Ostvarili smo vrlo dobar, čak i iznenađujuće vrlo dobar start u prvenstvo i trenutno se nalazimo na 1. mjestu. Dao Bog da ta ljepota što dulje potraje, ali nismo megalomani  i svjesni smo da će kad-tad, želimo da to bude što kasnije i bezbolnije, uslijediti pad.

Ali najbitnija stvar u cijeloj priči je povratak ljudi na naše malo i skromno nogometno zdanje u Maloj Buni, dolazak sve više djevojaka na tekme, i naravno što više uništene žuje.

Nadamo se da ćemo i dalje ostati dobra i prava klapa te da ćemo sa uspjehom pronositi čast breškog nogometa po županiji.

Tekst i foto: Zlatko Petrac
45 2013 053

The post NK Buna – stanje u klubu appeared first on NK MRACLIN.


Moj zavičaj