Prijava

Vaša prijava

Veterani / Nakon kiše dolazi sunce


Simboličan naslov “nakon kiše dolazi sunce” svakako se može primijeniti na veterane NK Mraclina.

Nakon dva poraza, prvo protiv Mladosti iz Obrezine, a zatim i protiv Radnika iz Gorice našim veteranima napokon je zasjalo sunce nakon pobjede u utakmici sa susjedima iz Male Bune.

Nadamo se da kišni dani i tereni natopljeni vodom donose ljepše dane i blistavije izdanje naših veterana.

REZULTATI:

VNK Mladost (Obrezina) – VNK Mraclin      3 : 1

Strijelac: Kovačić Igor – Pigy

VNK Mraclin – VNK Radnik           1 : 4

Strijelac: Danijel Vinetić

IZVJEŠTAJ:

VNK Buna – VNK Mraclin    1 : 2

Strijelci: Brozinčević Ivan, Krunoslav Kos

Kišovito vrijeme natopilo je teren za igru, te se  vrlo brzo pretvorio u kaljužu. Domaćini su preuzeli inicijativu, ali su gosti iz Mraclina vrlo lako dolazili na kraj tim napadima domaćina. Ispucanu loptu gostiju obrane Mraclinaca na sredini terena prihvaća Brozinčević i dribla nekoliko domaćih igrača te s nekih osamnaestak metara preciznim udarcem zabija za vodstvo gostiju. Nakon vodstva gostiju, domaćini ne koriste dvije stopostotne prilike, odnosno golman Mraclina Kumic odlično intervenira. Prilikom druge obrane naš golman ispucava dugu loptu koja dolazi do vezne linije Mraclina. Dubinskom loptom upošljava Kovačića koji probija po strani i odlično asistira za Krunoslava Kosa kojemu nije bilo teško s pet metara poslati loptu u neobranjeni dio mreže za vodstvo 2:0.

U drugom poluvremenu domaćin ubacuje čak sedam svježih igrača, te nastavlja nizati napade, ali gosti se uspješno brane. U 75. minuti domaćin smanjuje rezultat na 1:2 prekrasnim pogotkom u rašlje gola gostiju iz Mraclina. Do samog kraja utakmice ekipa Bune napada, ali smo se uspjeli obraniti i odnijeti tri boda u Novu Grabu.

Igrač utakmice : Bruno Kumic

Sljedeću utakmicu veterani Mraclina igraju na domaćem terenu 04.10.2013. u petak u 17:00 protiv VG-boysa iz V. Gorice.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_4108
IMG_4106
IMG_4109

The post Veterani / Nakon kiše dolazi sunce appeared first on NK MRACLIN.