Prijava

Vaša prijava

Nova pobjeda veterana NK Mraclin


MRACLIN – KUPA POKUPSKO  1  : 0

STRIJELAC: Mario Tandarić (BUBI) – 72 minuta

Iako su veterani Mraclina mislili da će vrlo lako napuniti mrežu gostiju, to se ipak nije dogodilo.

Mraclinci su krenuli vrlo snažno. Redale su se prigode za postizanje pogotka i to već od prve minute kada Brozinčević puca po sredini gola a golman gostiju s lakoćom odbija loptu u korner. Naši igrači  su pokušavali još nekoliko puta u prvom poluvremenu, a posebno treba izdvojiti stopostotnu šansu koju nije realizirao Igor Kovačić (Pigy).

U drugom poluvremenu gosti se sve uspješnije brane a to domaćina čini nervoznim te njihove akcije postaju sve bezopasnije. Kada su svi mislili da će utakmica završiti bez pobjednika, u 72 minuti lopta se iz šesnaesterca gostiju odbija na 25 metara od gola gostiju, a na odbijenu loptu natrčava Tanadarić te silovitim udarcem pod samu gredu postiže pogodak za vodstvo odnosno pobjedu domaćina. Naravno da je  pogodak Tandarić proslavio dugo u noć sa svojim suigračima.

U 4. KOLU MRACLINCI GOSTUJU U OBREZINI 23.9.2013 (PONEDJELJAK) U 17:30 SATI.

U ovoj sezoni za veterane Mraclina nastupat će sljedeći igrači: Davor Galeković, Mario Tandarić, Stjepan Kos, Kamenko Beganović, Miljenko Bera, Igor Kovačić(Igy), Igor Kovačić (Pigy), Bruno Kos, Ivan Brozinčević, Robi Bolarić, Ivan Dandić, Željko Čunćić, Danijel Vinetić, Bruno Kumic, Jurica Galeković, Emil Musić, Barjaktarević, Krunoslav Kos, Dubravko Greif  i Tomislav Gotal.

 

The post Nova pobjeda veterana NK Mraclin appeared first on NK MRACLIN.