Prijava

Vaša prijava

Dan nakon Jadranskog derbija u kultnoj riječkoj dvorani sprema se “futsal spektakl”, pretplate su u prodaji do utorka

[]

RIJEKA Ovaj vikend definitvno će u Rijeci biti u znaku nogometa. Velikog i malog. U subotu je na Rujevici Jadranski derbi, Rijeka ima prilikom pobjedom nad Hajdukom zasjesti na čelo ljestvice. Dan kasnije na Trsatu se igra utakmica 2. kola Prve HMNL. Rijeka dočekuje Goricu u prvom domaćem susretu ove sezone od koje u redovima futsal ekipe Bijelih očekuju plasman u najviši rang natjecanja u Hrvatskoj.

Armada je prošle sezone zajedno s ostalim ljubiteljima futsala punila dvoranu Dinko Lukarić, nema sumnje da će tako biti i ove sezone u Dvoranu mladosti gdje se može smjestiti triput više gledatelja (gotovo 3000) i samim time stvoriti poseban navijački dekor.

Iz HMNK Rijeke napominju da je pretplate moguće kupiti do utorka (35 eura), a pojedinačne cijene ulaznice iznose pet eura. Na klupskim Facebook stranicama izdano je i posebno priopćenje uoči nedjeljne utakmice:

“U subotu naš “stariji brat” HNK Rijeka igra jadranski derbi za vjerujemo preuzimanje 1. mjesta na tablici, a onda u nedjelju slijedi naš obračun sa jednim od naših najvećih sportskih rivala u kratkoj povijesti našeg kluba

Pozivamo sve da dođete u naš novi dom, kultnu riječku Dvoranu mladosti, da naša “starica” ponovno zablista kao nekada.

Podsjećamo da još uvijek možete kupiti godišnju ulaznicu, svi koji to učine do utorka do kraja dana, njihova ulaznica čekati će ih na ulazu u dvoranu, a svi koji to učine naknadno svoju ulaznicu moći će pokupiti na prvoj sljedećoj domaćoj utakmici. Kupnjom godišnje ulaznice i Vi dajete svoj doprinos ovoj lijepoj priči.

Zajedno uz podršku svih Vas, naših sugrađana, možemo napraviti velike stvari u ovom prelijepom sportu, najgledanijem dvoranskom sportu. ZAJEDNO SMO RIJEKA!!, stoji u priopćenju.

 

 

Objava Dan nakon Jadranskog derbija u kultnoj riječkoj dvorani sprema se “futsal spektakl”, pretplate su u prodaji do utorka pojavila se prvi puta na Novi list.


Obilježeili smo Dan državnosti Republike Hrvatske