Prijava

Vaša prijava

VIDEO HMNK Rijeka dočekuje na Trsatu Goricu, Bijeli osim Armadine podrške i punih tribina priželjkuju i drugu pobjedu ove sezone

[]

RIJEKA HMNK Rijeka danas (17 sati) na Trsatu dočekuje Goricu u prvoj domaćoj utakmici ove sezone. Bijeli su sezonu velikih očekivanja najavili pobjedom u Novom Marofu, a sada žele produžiti taj niz pobjedom nad gostima iz Velike Gorice. Navijačka podrška kao i prošle sezone sasvim sigurno neće izostati, svi oni koji nisu osigurali godišnju ulaznicu mogu za pet eura biti dio malonogometne fešte u Dvorani mladosti i svjedočiti novom koraku prema glavnom klupskom cilju – plasmanu u SuperSport futsal ligu.

– Treniramo naporno i dajemo sve od sebe, a na terenu ćemo izaći sa željom da pružimo što bolju predstavu koja će onda kao takva nadam se značiti i to da sva tri boda ostaju u Rijeci – rekao je Deni Manestar, strijelac pobjedničkog pogotka u Novom Marofu.

Na klupskim Facebook stranicama podsjetili su svoje simpatizere i navijače kako je to izgledalo prošle sezone u pobjedi nad Goricom na Kozali.

Standings provided by Sofascore

Objava VIDEO HMNK Rijeka dočekuje na Trsatu Goricu, Bijeli osim Armadine podrške i punih tribina priželjkuju i drugu pobjedu ove sezone pojavila se prvi puta na Novi list.