Prijava

Vaša prijava

Trener Rijeke se okrenuo gostovanju na Poljudu: “Idemo protiv lidera pokazati pravo lice”

[]

VELIKA GORICA Trener Rijeke Željko Sopić unatoč pobjede svoje momčadi na presici nakon utakmice apostrofirao je uvjete u kojima se igrala utakmica…

– Nije se trebalo igrati, to je moje mišljenje, a ne znam tko bi bio odgovoran da su se tri ili četiri igrača ozlijedila. Bilo je samo da nabiješ loptu i čekaš što će se dogoditi, a na kraju smo mi pobijedili i idemo kući pjevajući. Gorici je više odgovarao ovako težak teren, imaju visoke igrače u napadu, ali akcije i poteze bilo bi glupo komentirati kada ih nije bilo – kazao je Sopić pa nastavio o svojoj momčadi:

–  Mi smo pokazali karakter što je najvažnije, izjednačili iz dva penala i na kraju dali i treći gol. Sada idemo na rasprodani Poljud protiv lidera prvenstva pIokazati svoje pravo lice, iako sada još ne razmišljam o Hajduku, već o prvoj benzinskoj i kako počastiti dečke, ja ću čaj ili capuccino, a za njih ne znam – naglasio je trener Bijelih.

Objava Trener Rijeke se okrenuo gostovanju na Poljudu: “Idemo protiv lidera pokazati pravo lice” pojavila se prvi puta na Novi list.