Prijava

Vaša prijava

Rijeka pred teško gostovanje u problemima zbog ozljeda. Sopić otkrio kakvo je stanje

[]

RIJEKA Nogometaši Rijeke pripremaju se za već drugo ovogodišnje gostovanje kod Gorice, ono prvo u nenogometnim uvjetima Bijeli su riješili u svoju korist (2:3) nakon što su minus od dva gola pretvorili u veliki plus. Nedjeljna utakmica kod ranjenog domaćina koji je na startu doživio tri poraza (Rijeka, Lokomotiva, Dinamo) nova je epizoda na putu obrane prvog mjesta.

– Bez obzira na loše rezultate Gorice iskreno mislim da je to jedna jako dobra momčad, momčad koja će se boriti za vrh ljestvice do kraja prvenstva. Dobro su vođeni, a tako vam je to u životu. Nekad radite “kao crnac” i nemate uspjeha, a nekad kao “šalabajzer” pa imate uspjeha – kaže trener Željko Sopić. – Ušli su u crnu rupu, a s druge strane mi imamo nekih svojih unutarnjih problema, ali nadam se da će oni koji istrče ostaviti zadnji atom snage u pokušaju da Gorici opet uzmemo tri boda.

Rijeka kao i uoči Istre 1961 ima popriličnih problema s ozlijeđenim igračima. Izostanci su u fokusu. Pod velikim upitnikom su Fruk, Goda i Dilaver, pod nešto manjim Janković, dok je Čabraja već duže vrijeme “out”.

– Nadam se da će se krvna slika momčadi popraviti na bolje do utakmice, ali nisam prevelik optimista. Ako od ovih svih igrača osposobimo jednog bit ćemo zadovoljni. Velika je vjerojatnost da će gro njih biti spremni za domaću utakmicu s Lokomotivom. Sada su šanse jako male.

Janković? On je u situaciji 50:50 da zaigra, a ovi ostali 80 posto da neće, 20 da hoće. Povratak Čabraje? Imao ozljedu zadnje lože, dogodila mu se potom reruptura i ostao je ožiljak. Nisam liječnik i teško mi je odgovoriti na to pitanje. Čabraja lagano trči, ali konstantno ima osjet boli. Ako krene u jači trening mogli bi ga izgubiti do kraja sezone. Prognoze su nezahvalne – smatra Sopić.

Objava Rijeka pred teško gostovanje u problemima zbog ozljeda. Sopić otkrio kakvo je stanje pojavila se prvi puta na Novi list.