Prijava

Vaša prijava

GORICA – RIJEKA 0:0 Uvjeti očajni, Janković se ponovo ozlijedio i napustio igru

[]

RIJEKA Nogometaši Rijeke danas gostuju kod Gorice, kod koje je sastav Željka Sopića u siječnju ove godine već slavio s 3:2. Bila je to tada s(p)retna pobjeda, a Bijeli se nadaju kako se tri boda uzeti i danas i tako mirno ostati na liderskoj poziciji HNL-a.

Hajduk je pobjedom nad Slaven Belupom barem privremeno preskočio Rijeku.

Stigli su sastavi. Marić kreće od prve minute u napadu, dok su Obregon i Yansane na klupi. Iza Marića su Pašalić, Hodža, Janković i Pjaca, dok je kao zadnji vezni selahi. U zadnjoj liniji su Veiga, Smolčić, Galešić i Radeljić.


34. minuta Peh za Rijeku. Janković se ponovo ozlijedio te je umjesto njega na terenu Petrović. Čini se kako kiša neće stati u dogledno vrijeme te je upitno kako će se ova utakmica odigrati do kraja…

25. minuta Uvjeti su sve lošiji… Kiša obilno pada i na velikom su dijelu terena već lokve.

15. minuta Janković se sjurio u kazneni prostor s lijeve strane i tukao, imao je odličnu poziciju, ali lopta je prošla tik uz vratnicu.

10. minuta Selahi je odigrao za Marića, udarac je blokiran i to je lako pokupio Banić…

8. minuta Marić je sada dobro reagirao, sam je izašao na golmana Gorice, potom ga prešao i pogodio, ali ipak se radilo o očiglednom zaleđu.

1.minuta Počela je utakmica!

GORICA – RIJEKA 0:0

Gradski stadion. Sudac: Duje Strukan (Split).

GORICA (4-2-3-1): Banić, Munksgaard, Maloča, Krizmanić, Štiglec, Raspopović, Mrzljak, Mitrović, Vujnović, Matavž, Jurić.

RIJEKA (4-1-4-1): Labrović, Veiga, Smolčić, Galešić, Radeljić, Selahi, Pašalić, Hodža, Janković, Pjaca, Marić.

Standings provided by Sofascore

Objava GORICA – RIJEKA 0:0 Uvjeti očajni, Janković se ponovo ozlijedio i napustio igru pojavila se prvi puta na Novi list.


“Soli Deo gloria” u sv. Vidu

Kušanje mladih vina