Prijava

Vaša prijava

A1 Hrvatska bogato nagradila korisnike e-računa

[]

Kao dio ciljeva održivosti, A1 Hrvatska nastavlja provodi niz zelenih praksi u svakom dijelu svog poslovanja. Osim što nastoji umanjiti svoj ugljični otisak kroz modernizaciju infrastrukture i razne inicijative ozelenjivanja mreže, na brigu o okolišu žele potaknuti i svoje korisnike.  U  nagradnoj igri „Aktiviraj e-račun“ nagradili su čak 12 korisnika, koji su prošle godine papirnati račun zamijenili elektroničkim. Najviše je sreće imala gospođa Ksenija Marić iz Velike Gorice, koja je kući odvezla 1. nagradu – potpuno električni Renault Twingo! Ostali su dobitnici osvojili e-bicikle, e-romobile i nove mobilne uređaje. 

(ovdje zalijepiti priloženu fotografiju: dobitnica Ksenija Marić i Andreja Dobra, rukovoditeljica za ESG, radno okruženje i mobilnost A1 Hrvatska)

U nagradnoj igri sudjelovalo je čak 16.000 postojećih i novih A1 korisnika e-računa, koji su barem jedan račun primili elektroničkom poštom, u Moj A1 aplikaciji ili na Moj A1 portalu. Zabrinjavajuća izvješća o količini otpada i njegovom negativnom utjecaju na okoliš potiču nas na aktivnije djelovanje i smanjenje otpada, a upravo je e-račun jedan od primjera kako svatko od nas na jednostavan način može smanjiti svoj ugljični otisak. Osim toga, prelaskom na e-račun, korisnik račune dobiva brže i bez obzira na to gdje se nalazi, obavijest stiže i SMS-om, a kroz uslugu Moj A1 ima i jednostavan uvid i kontrolu nad svojim troškovima.

 

Objava A1 Hrvatska bogato nagradila korisnike e-računa pojavila se prvi puta na Novi list.


Provala u stan