Prijava

Vaša prijava

Branič Gorice zna što ga čeka u Rijeci: “Gušt je igrati zbog punih tribina”

[]

ZAGREB Iako situacija u SuperSport HNL-u pokazuje da će Gorica vrlo teško izboriti poziciju koja vodi u Europu, a iz lige ne može ispasti ni da hoće, Krešimir Krizmanić tvrdi da momčad iz srca Turopolja ima više nego dovoljno motiva za gostovanje na Rujevici.

– To su utakmice koje je uvijek gušt igrati zbog punih tribina, kvalitetnog terena i vrhunskog suparnika. Nadamo se da će to ispasti dobro za nas, ali jasno nam je da se od prve do zadnje minute moramo bacati na glavu za pozitivan rezultat – kaže Krizmanić, prema čijem mišljenju je suvišno trošiti previše riječi na kvalitetu današnjeg suparnika.

– Rijeka je momčad koja je vrlo kompaktna u obrani. U drugom dijelu sezone primili su samo četiri gola, a u fazi napada imaju široku lepezu individualne kvalitete. Po tome su možda i najbolji u našoj ligi. Željko Sopić je to odlično posložio i Rijeka odlično funkcionira kao momčad – tvrdi 23-godišnji branič.

Dva od ta četiri gola Rijeci je zabila Gorica u siječnju.

– Na početku ovoga dijela sezone imali smo 2:0 protiv njih na našem terenu, a na kraju smo izgubili 2:3. Ta utakmica je možda bila i prekretnica sezone, kako za nas, tako i za i njih. Rijeka je nakon toga krenula prema gore, a mi prema dolje – zaključio je Krizmanić.

Objava Branič Gorice zna što ga čeka u Rijeci: “Gušt je igrati zbog punih tribina” pojavila se prvi puta na Novi list.