Carević je potpisao ugovor do lipnja 2026. godine.

“Zahvaljujem Gorici na ukazanom povjerenju. Kada mi je predstavljen dugoročni plan, odmah sam prihvatio jer mi se sviđa način na koji klub razmišlja. Svjestan sam da nas čeka puno posla i do zime moramo biti stabilni i skupiti što više bodova kako bi izbjegli opasnu zonu. Vjerujem u ovu momčad i jedva čekam započeti s radom i upoznati igrače”, izjavio je Carević.

Tijekom aktualne stanke u HNL-u Carević se nenadano razišao sa Šibenikom, a od početka se pojavila informacija kako će samo preseliti u prvoligaškog konkurenta Goricu koja je gotovo istog dana napravila zaokret na trenerskom kormilu. Dogovorila je sporazumni raskid s Rajkom Vidovićem. Službena objava o dolasku Carevića uslijedila je tijekom utorka.

Carević je Goricu preuzeo u trenutku dok su Velikogoričani osmi na ljestvici s osam bodova. Toliko ima i pretposljednja Lokomotiva, dok posljednji Slaven Belupo ima pet bodova. Šibenik je na petom mjestu s 11 bodova, a klub sa Šubićevca u međuvremenu je preuzeo Marko Kartelo.

Premijeru na klupi Gorice imat će Carević ove nedjelje kada njegov novi klub, u sklopu 10. kola HNL-a, gostuje kod Varaždina.

U hrvatskim okvirima Carević je prije Šibenika kao trener radio u Hrvatskom dragovoljcu, Rudešu i Varaždinu.