Prijava

Vaša prijava

Popis udžbenika, udžbenika za učenike s primjerenim programom te dodatnih obrazovnih materijala za školsku godinu 2022./2023.


U skladu sa Zakonom o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu, OŠ Eugena Kvaternika objavljuje Popis odabranih udžbenika i dodatnih obrazovnih materijala koji će se koristiti u školskoj 2022./2023. godini.

Učenici će prvog dana nastave zadužiti udžbenike (za redovni, izborni i primjereni program). Tada će preuzeti i radne bilježnice i druge u popisu navedene obrazovne materijale.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja financira dokup starih i nabavu novoodabranih udžbenika, a Škola provodi postupak nabave. 

Radne bilježnice, kutije za Tehničku kulturu i Prirodu te radne bilježnice za primjereni program i ove će godine financirati Grad Velika Gorica, a Škola provodi postupak nabave. 

Roditelji kupuju samo pribor, bilježnice, omote i geografski atlas za 5. razred, a za sve ostalo najbolje je da pričekaju početak nastave kad će dobiti detaljne upute od razrednih i predmetnih učitelja.

 


Odabir udžbenika 2022. za školsku godinu 2022./2023.