Prijava

Vaša prijava

Ekipa OŠ Eugena Kvaternika treća u graničaru na Sportskim igrama mladih


U Rijeci su se od 04. do 06.08.2022. godine održala natjecanja u graničaru i trčanju na 60 metara u sklopu završnice Sportskih igara mladih. Sudjelovale su 23 ekipe u graničaru koje su bile podijeljene u 8 skupina. Nakon razigravanja po skupinama, pobjednici su nastavili natjecanje četvrtfinalnim, polufinalnim i finalnim borbama. Ekipa OŠ Eugena Kvaternika je s dvije pobjede, rezultatom 2:0 u skupini protiv ekipa Tituši iz Zagreba i  Zlatni Goran iz Slavonskog Broda, nastavila natjecanje u četvrtfinalu. Rezultatom 2:0 savladali su ekipu Lavovi iz Ljubešcice (Varaždin) i plasirali se u polufinale.

U polufinalnim  parovima sastale su se ekipe OŠ Eugena Kvaternika i Priloščica iz Preloga te ekipa Gromovi iz Petrinje i Vatreni iz Križevaca. Pobjedama ekipa iz Petrinje i Preloga nastavilo se s borbama za 1. i 3. mjesto.
Konačni poredak na kraju je: 1. mjesto Gromovi, Petrinja, 2.  mjesto Prilošcica, Prelog,  3. mjesto ŠŠK Tur Velika Gorica, 4. mjesto Vatreni,  Križevci.
Za ekipu ŠŠK Tur OŠ Eugena Kvaternika nastupili su: Karlo Horvat, Dea Humić, Grga Cerjak, Eva Hrstić, Nikola Žordić, Anabela Jug, Martin Tisanić, Laura Matijević i Petar Pušeljić.
Član ekipe OŠ Eugena Kvaternika Grga Cerjak nastupio je i u utrci na 60 metara gdje je između 28 natjecatelja zauzeo 4. mjesto.
Voditelj i trener ekipe je Ivica Herceg,  profesor

Čestitamo na izuzetnom rezultatu našoj vrijednoj sportskoj ekipi i njihovom voditelju i treneru prof. Hercegu.