Prijava

Vaša prijava

Dragi učenici i roditelji, poštovane kolegice i kolege!


Dragi učenici i roditelji, poštovane kolegice i kolege!

Čast mi je i zadovoljstvo pozdraviti vas na početku nove školske godine 2023./2024.
 Nadam se da ste se svi zajedno dobro odmorili, da ste proveli ugodne ljetne praznike i da se veselite ponovno sjesti u školske klupe. Osobito mi je drago pozdraviti učenike prvih razreda koji su  po prvi puta sjeli u školske klupe i koji će provesti idućih osam godina u ovoj školi. Nadam se da će vam biti najljepših osam godina u cijelom životu! 
Mi djelatnici OŠ Eugena Kvaternika ćemo se i ove godine truditi da svim učenicima dani u školi budu ugodni, opušteni, puni prijateljstva, zanimljivih sadržaja i odličnih rezultata. Ne želimo da vam škola bude teret i pritisak, želimo da svaki dan idete radosni u školu i iz škole!
Želim vam reći da vi roditelji i mi, djelatnici škole, tijekom sljedećih osam godina moramo biti najjači saveznici da bismo postigli zajednički cilj – a cilj je da svako dijete pronađe ono u čemu je dobro, da se osjeća sigurno u školi, da se raduje odlasku u školu i da se potpuno ostvari. Ne brinite se, učitelji će svakom djetetu pristupati individualno jer svako ovo dijete ima jedinstvene darove koji trebaju ovome svijetu! Neću lagati - bit će uspona i padova, ali zajedno ćemo im pomagati da nakon pada ustanu.
Nemojte se brinuti ako dijete nema sve odlične ocjene, ne uspoređujte svoje dijete s drugom djecom. Budite aktivni u školskome životu svoje djece, imajte povjerenja u učitelje, nemojte sumnjati u njihov rad, redovito se informirajte o ponašanju i ocjenama svoje djece. Kad se pojavi neki problem, dođite u školu da zajedno pronađemo rješenje. 
Učiteljima također želim puno zdravlja, uspjeha, ali i strpljenja u radu s učenicima!
Sretno!

Vaša ravnateljica