Prijava

Vaša prijava

Humanitarne i ekološke akcije u školi


I ove školske godine nastavljamo s humanitarnim i ekološkim akcijama.

 Plastičnim čepovima do skupih lijekova. Sve prikupljene čepove predali smo Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL). Udruga prikupljene čepove prodaje za recikliranje, a novcem od prikupljenih čepova nabavlja potrebne lijekove za oboljele.

Plastične čepove od PET i tetrapak ambalaže možete odložiti u za to predviđeni spremnik koji se  nalazi se u predvorju škole.

 Projekt FRIŠKO – Skupljajmo zajedno stare baterije.  Skupili smo mnogo baterija , a najuspješniji su bili učenici PŠ Lukavec koji su skupili 45 kilograma, što na 46 učenika škole iznosi 0,98 kg po učeniku. Pogledajte ostale rezultate na http://eko.fris.hr/rezultati-projekta/rezultati-projekta-20152016.html

Spremnik za baterije u matičnoj školi nalazi se kod školske knjižnice.

 Priprema, pozor, recikliraj , akcija skupljanja staroga papira u velikogoričkim osnovnim školama. Prošle školske godine najuspješniji su bili učenici PŠ Dubranec koji su osvojili 5. mjesto među velikogoričkim školama.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u akcijama i nadamo se da ćemo zajednički i nadalje razvijati potrebu pravilnog zbrinjavanja i odlaganja otpada.


Kostanjevec sutra bez struje