Prijava

Vaša prijava

Istraživanje - Kako smo? - Život nakon potresa


Dragi roditelji,
trinaest profesorica, asistentica i suradnica s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, koje su 2020. godine provele istraživanje o utjecaju pandemije na život građana Hrvatske, sada ispituje kako su građani doživjeli potrese. Istraživanje se zove "Kako smo? - Život nakon potresa", a u njemu mogu sudjelovati svi: oni koji još nisu sudjelovali u sličnim istraživanjima, kao i oni koji su već sudjelovali. Poseban interes usmjeren je na to kako su potrese doživjeli roditelji i djeca školske dobi (od 1. razreda osnovne do 4. razreda
srednje škole). Molimo vas da nam vi i vaša djeca pomognete to saznati.

Anketi možete pristupiti na poveznici:

https://s2survey.net/kakosmo/?q=3_cdj_no

Na prvoj stranici ankete naći ćete više informacija o istraživanju. Nakon toga tražit će se Vaša suglasnost za sudjelovanje Vašeg djeteta u istraživanju jer prema Etičkom kodeksu istraživanja s djecom učenici mogu pristupiti anketi samo uz suglasnost roditelja. Kad dijete ispuni anketu, Vi ćete, ako to želite, moći pristupiti anketi za odrasle.

Istraživanje je anonimno i rezultati će se prikazivati samo skupno. Osim prikupljanja podataka, istraživanje uključuje i davanje psiholoških savjeta putem besplatnih webinara, o čemu će sudionici biti obaviješteni na kraju ispunjavanja ankete.

Unaprijed Vam zahvaljujemo na sudjelovanju u istraživanju!