Prijava

Vaša prijava

Noć knjige


U petak, 23. travnja održava se 10. jubilarna Noć knjige  u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja).  Nakon prošlogodišnjeg virtualnog druženja, na kojem je bio lijep odaziv i roditelja i učenika, pozivamo vas da zajednički skrenemo pozornost na knjigu i čitanje. 

Tema ovogodišnjeg jubilarnog izdanja, u godini koja je proglašena Godinom čitanjaje Ljekovita moć knjige, a zaštitno lice je pripovjedačica ljekovitih priča babuška Knjiguška.

programu jubilarne Noći knjige s više od 1100 različitih događanja sudjeluju knjižare, antikvarijati, knjižnice, osnovne i srednje škole, vrtići, kazališta, kulturno-informativni centri, ilustratori, pisci, prevoditelji i drugi kreativci i ustanove prijatelji knjige iz 223 grada i mjesta diljem Hrvatske.

 Prigodne sajamske cijene knjiga i programe za građane osigurat će čak 120 knjižara i više od 90 nakladnika akcijom Knjiga svima i svuda. Akcija traje od 23. do 30. travnja.

programu obilježavanja sudjeluje i naša škola. Program je bogat i raznovrstan, prilagođen epidemiološkim mjerama i objavit ćemo ga uskoro...