Prijava

Vaša prijava

Međunarodni Dan učitelja – Nagrađeno troje učitelja naše škole!

['Osnovna škola Nikole Hribara\r\nRuđera Boškovića 11\r\n10410 Velika Gorica\r\nRavnatelj Stjepan Maravić', 'prof.']

nagrađivanje 2022

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i ove godine nagrađuje najbolje učitelje, nastavnike, odgajatelje, stručne suradnike i ravnatelje povodom Međunarodnog dana učitelja, 5. listopada.

Dobitnici su prema procjeni Povjerenstva za nagrađivanje izabrani kao najuspješniji prema kriterijima izvrsnosti: mentorstvo učenicima na natjecanjima, predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama, stručni članci, nastavni materijali, obrazovni sadržaji, projekti, unaprijeđenje rada škole te rad na unaprijeđenju sustava obrazovanja.

Između 513 izabranih kandidata, dobitnici ove prestižne nagrade opet su i učitelji naše škole, učiteljica Engleskog jezika, Sanja Božinović, učiteljica Vjeronauka, Erika Likan Kelentrić i učitelj Informatike, Milan Omrčen.

Svečana dodjela nagrada održati će se 5. listopada 2022. godine s početkom u 12:00 sati u prostorijama Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. Tom prigodom ministar prof. dr. sc. Radovan Fuchs čestitat će nagrađenima i uputiti poruku u povodu međunarodnoga Dana učitelja.


Maturalno putovanje