Prijava

Vaša prijava

Mama i ja

['Osnovna škola Nikole Hribara\r\nRuđera Boškovića 11\r\n10410 Velika Gorica\r\nRavnatelj Stjepan Maravić', 'prof.']

Povodom Majčinog dana koji se obilježava svake druge nedjelje u svibnju vrijedni najmlađi Hribarovi umjetnici 1. a i 1. d razrednog odjela Nikole Hribara, sa svojim učiteljicama Vesnom Stipić i Jadrankom Jelisavac, postavili su likovnu izložbu.

Izložba pod nazivom Mama i ja uljepšava prostor Područne knjižnice Galženica na Trgu Stjepana Radića od 6. do 13. svibnja 2024.

Postavljena je u čast majki i majčinstva, najvažnijih osoba u dječjem životu, djetinjstvu i odrastanju. Ove se godine obilježava 12. svibnja.

Učenici su radovima izrazili privrženost najdražim bićima na svijetu i pokazali veliku ljubav prema svim majkama. Uz navedeni motiv, likovni zadatak je ostvaren u kombiniranoj tehnici flomastera i vodenih boja. Prikazali su kontrast veličina i dominaciju boja koje simboliziraju sreću i ljubav. Slike su upotpunili maminim imenima. Radovi prenose poruku da je, bez obzira na majčin izgled i djetetov talent prema likovnom izražavanju, svaka majka svome djetetu najljepša na svijetu.

Želite li se uvjeriti ima li ljepše čestitke za Majčin dan, već sutra posjetite izložbu i uživajte u umjetnosti najmlađih.

Vesna Stipić i Jadranka Jelisavac