Prijava

Vaša prijava

Javni poziv za zapošljavanje pomoćnika u nastavi u osnovnim školama Grada Velike Gorice

['Osnovna škola Nikole Hribara\r\nRuđera Boškovića 11\r\n10410 Velika Gorica\r\nRavnatelj Stjepan Maravić', 'prof.']

Projekt Svako dijete ima pravo na obrazovanje provodi se u Velikoj Gorici već 10 godina u partnerstvu sa svim osnovnim školama. Cilj projekta je stvaranje inkluzivnih uvjeta za školovanje djece s teškoćama u razvoju u školi i zajednici te pružanje podrške njihovom obrazovanju kroz rad pomoćnika u nastavi.

Projekt omogućava zapošljavanje pomoćnika u nastavi, financiranje njihovih plaća i osposobljavanje. Za sljedeću školsku godinu – jedanaestu godinu provedbe projekta, planira se zapošljavanje 106 pomoćnika u nastavi u osam osnovnih škola kojima je osnivač Grad Velika Gorica. Na Javni poziv mogu se javiti zainteresirani kandidati koji već imaju iskustvo kao pomoćnici u nastavi, kao i svi oni koji su motivirani za rad s djecom u školskom okruženju. Osnovni uvjet za zapošljavanje je završeno četverogodišnje obrazovanje.

Ako se želite vratiti u školske klupe u novoj ulozi i aktivno sudjelovati u stvaranju inkluzivnih uvjeta za školovanje djece s teškoćama u razvoju, ako želite biti dio pozitivnog i vrijednog projekta Svako dijete ima pravo na obrazovanje, javite se na Javni poziv za zapošljavanje pomoćnika u nastavi u osnovnim školama Grada Velike Gorice.

Javni poziv (PDF)

Obrazac prijave (PDF)