Prijava

Vaša prijava

Urednica na Hrvatskom katoličkom radiju Snježana Kirinić Grubić dobila nagradu za promicanje vrijednosti obrazovanja


U srijedu 29. rujna urednica na Hrvatskom katoličkom radiju Snježana Kirinić Grubić dobila je godišnju nagradu udruge „Pragma“ za promicanje vrijednosti obrazovanja.

U radioemisiji, za koju je dodijeljena nagrada, sudjelovali su učenici naše Škole i učiteljica Renata Kolarec. U školskoj godini 2019./2020. učenici su sudjelovali u eTwinning projektu „Na putu dobrote“ i u radioemisiji opisali u kojim aktivnostima sve sudjeluju i svojim primjerom pokazali  kako je dobrota u današnjem društvu izrazito važna.

Novinarka je pri dodjeli nagrade izjavila: „Radeći emisiju o dobroti djece koja su tijekom cijele školske godine provodila ovaj projekt, i sama sam se napunila dobrotom. Ljubav je iznad svega – sve što činimo – činimo iz ljubavi i uspjeh neće izostati“. Dobro se dobrim vraća, poručila je novinarka Snježana Kirinić Grubić. Smatra da je važno svakoga potaknuti na djelovanje i pomaganje drugima što naši učenici i čine. Dijele zrnca dobrote u svom razredu, školi, obitelji i zajednici te potiču i druge.

Čestitamo na nagradi novinarki. Ponosni smo na naše učenike.