Prijava

Vaša prijava

Ognjište mog kraja


 

11. svibnja 2022. godine će se u Kravarskom, u dvorištu Osnovne škole Slavko Kolar održati dobrovoljna radna akcija "Ognjište mog kraja" u kojoj će se graditi školsko ognjište na otvorenom. Ovo će ognjište ostati trajno služiti za nastavu u prirodi, za okupljanje uz oganj, za pričanje bajki i priča, pečenje kukuruza ili kestena ili tek za odmor učenicima i nastavnicima ove lijepe škole.

Volonterska akcija se provodi u sklopu projekta "Pokrenimo KOK" koji se financira potporom ESF (Europskog socijalnog fonda), a provode ga udruge Pet Plus iz Zagreba i LAG Vallis Colapis iz Ozlja zajedno s lokalnim partnerima iz Kravarskog: Općinom Kravarsko, KUD-om Kravarsko i Udrugom umirovljenika Kravarsko.

Akciju će podržati i Udruga žena Kravarsko koja će se pobrinuti da volonteri budu siti i zadovoljni, a pripadnici DVD-a Kravarsko pobrinut će se da se poštuju svi protupožarni propisi.

Otvoreno za volontiranje: Dobrovoljna akcija počinje u 9h i trajat će do 15h (6 sati). Pozivaju se svi zainteresirani građani da pod stručnim nadzorom sudjeluju u izgradnji velikog školskog ognjišta.