Prijava

Vaša prijava

Djelatnici OŠ Slavka Kolara Kravarsko na 2. Međunarodnoj konferenciji „Pogled u učionicu – od tradicije do suvremenosti“


 Međunarodna konferencija pod nazivom „Pogled u učionicu – od tradicije do suvremenosti“ okuplja učitelje razredne nastave, obrazovne stručnjake i znanstvenike u primarnome obrazovanju. I ove je godine održana u Vodicama od 1. do 3. svibnja.

Međunarodna konferencija pokrenuta je sa svrhom obrađivanja različitih tema na području obrazovanja: različiti metodički i didaktički pristupi u nastavi, korištenje digitalnih alata u nastavi, kreativni pristupi u radu s djecom, očuvanje i unaprjeđenje mentalnog i socijalnog zdravlja itd.

Na Međunarodnoj konferenciji ove je godine sudjelovalo troje naših djelatnika: Renata Kolarec (učiteljica razredne nastave), Iva Kovačević (stručni suradnik – pedagog) te Damir Matošević (učitelj njemačkoga jezika). Iva Kovačević i Renata Kolarec održale su izlaganje na temu očuvanja i unaprjeđenja mentalnog i socijalnog zdravlja s naglaskom na primjeru dobre prakse pod nazivom „Preventivni program podrške mentalnom zdravlju – Dobro sam/dobro si/u razredu smo svi“ dok je Damir Matošević održao predavanje o kreativnome pisanju u nastavi njemačkoga jezika pod nazivom „Pisac možeš biti i ti – kreativno pisanje u nastavi“.

Zahvaljujemo našim djelatnicima na sudjelovanju na Međunarodnoj konferenciji i potičemo ih na daljnje bavljenje važnim i aktualnim temama na području obrazovanja.