Prijava

Vaša prijava

Noć istraživača u Zagrebu


 
Pozivamo vas na najluđu znanstvenu noć!
Noć istraživača 27. rujna 2013. u Zagrebu, Splitu i Rijeci

(Ako imate teškoća s prikazivanjem ove obavijesti, možete je pročitati izravno na sljedećoj poveznici: http://mobilnost.hr/nio.php?o=576

Postanite dio najzabavnije znanstvene noći 27. rujna u Splitu, Zagrebu i Rijeci od 17 do 23 sata. Tulumarite sa znanstvenicima na plesnom podiju, sudjelujte u uzbudljivim pokusima, kvizovima, nagradnim igrama i osvojite brojne nagrade! Budite dio znanstvene priče koja se istodobno zbiva u više od 300 gradova diljem Europe!

U Splitu, Zagrebu i Rijeci ove će se godine održati manifestacija Noć istraživača, koja se u Europi već tradicionalno održava svake godine zadnjeg petka u rujnu u tristotinjak gradova u 35 zemalja diljem kontinenta. 

Noć istraživača organizira se kako bi se na zabavan i jednostavan način podigla svijest šire javnosti o važnosti znanstvenog istraživanja za društvo te srušile predrasude koje često postoje prema znanstvenoistraživačkoj zajednici. Jedan od pozitivnih učinaka manifestacije svakako je i povećana zainteresiranost mladih za profesionalnu karijeru u znanosti.

Znanstveni tulum u središtu grada!

Hrvatska inačica Noći istraživača obuhvaća mnoge aktivnosti povezane s temom „Znanost i tehnologija u službi zdravlja i kvalitete života“ koje će se istodobno održavati na glavnim gradskim trgovima, trgovačkim centrima i pješačkim zonama u sva tri grada. U Zagrebu će se aktivnosti odvijati na Cvjetnom trgu i susjednim ulicama.

 


Uređuje se parking i novo igralište

Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda