Prijava

Vaša prijava

Svečani prijam umirovljenih učitelja Zagrebačke županije


Zagrebačka županija je 6. prosinca 2023. u Vrbovcu organizirala svečani prijam 59 učitelja, profesora i nastavnika koji su dočekali zasluženu mirovinu. Tom je prigodom svakome uručen poklon bon u vrijednosti 200 eura. Naša škola ispratila je dvoje učitelja koji su itekako obilježili živote mnogih učenika: Marinu Šilović i Tihomira Topolnjaka.

Nazočne je pozdravio gospodin Ervin Kolarec, zamjenik župana. U svojemu je nadahnutome govoru istaknuo kako učenicima nisu bili samo učitelji nego su im i pomagali u odrastanju. Zaželio im je mirovinu ispunjenu zdravljem i veseljem u obiteljskome okružju.

Zatim je nazočne pozdravio vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj koji je naglasio da svoje učitelje i danas rado sreće te zahvalio nazočnima na uloženom vremenu i trudu te znanju koje su prenijeli svojim učenicima.

Uime učitelja i nastavnika obratila se Mirjana Pušić, bivša ravnateljica Srednje škole Vrbovec. Zahvalila je Županiji na svečanome prijmu, poklonima, a najviše na priznanju koje je na taj način odano svima.

Gost iznenađenja bio je Dean Kotiga koji je kratkim kvizom provjerio znanje iz različitih područja. Svakome tko je točno odgovorio uručen je dar.