Prijava

Vaša prijava

Upisi u prvi razred Osnovne škole Velika Mlaka


Pregled i potpisivanje upisnice


Donosimo vam kratku uputu o prilaganju upisnice u sustav:

Nakon što je za dijete potvrđen postupak upisa, sustav generira dokument upisnice. Upisnica je dostupna roditelju u sustavu u koraku „Upisnica“. Roditelj je o navedenom obaviješten automatskom porukom iz sustava na svoju adresu elektroničke pošte. Molimo da ne odgovarate na automatske poruke sustava.

Kako biste priložili upisnicu u sustav, potrebno je odabrati 'Sljedeći korak' te pritisnuti 'Preuzmi dokument'. Potom je potrebno isprintati i potpisati upisnicu i ponovno je priložiti u sustav pritiskom na 'Priloži dokument'. Naposljetku je potrebno stisnuti 'Pošalji upisnicu' kako bi škola u koju se dijete upisuje zaprimila potpisanu upisnicu i odobrila upis.

Dovoljno je da jedan roditelj potpiše upisnicu.

Ako je škola unosila zahtjev u ime roditelja ili prilikom gore navedenog postupaka imate poteškoća, onda se potrebno javiti školi jer ista također ima ovlasti za preuzimanje i unošenje upisnice.

Pregled i potpisivanje Upisnice će biti omogućeno nakon obavljenog cjelokupnog postupka utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta (procjena provedena u školi i pregled kod nadležne školske liječnice.)

Podatak o stranom jeziku na upisnici

Radi učestalih upita o stranom jeziku koji se ispisuje na upisnici napominjemo da je riječ o jeziku koji je roditelj naveo u incijalnom upitniku, prilikom popunjavanja zahtjeva za upis, kao strani jezik kojeg želi da dijete uči od 4.razreda. Na obrascu upisnice nije predviđeno navođenje stranog jezika kojeg će dijete učiti od prvog razreda.

Stručne suradnice