Prijava

Vaša prijava

Humanitarna akcija


Kao što smo najavili početkom prosinca, ove godine odlučili smo pokrenuti humanitarnu akciju u našoj školi. Javila se ideja, napravili smo planove, povezali se s lokalnom organizacijom VG Legacy i krenuli u realizaciju. Plan je bio sakupiti različite sitnice i potrepštine za djecu iz obitelji slabijeg imovinskog statusa kako bismo im uljepšali Božić. Uz paket hrane koji će dijeliti volonteri htjeli smo dodati i neku sitnicu koja će ih razveseliti.

Za početak smo skromno postavili tri kartonske kutije u koje smo planirali skupljati igračke, slatkiše, higijenske potrepštine, školski pribor, noviju odjeću i sl. Već nakon par dana te tri kutije bile su pune, a paketići su i dalje pristizali. Naši učenici, roditelji, učitelji i ostali djelatnici pokazali su veliko srce darujući sitnice koje drugima znače mnogo. U akciju su se uključile i naše područne škole te smo i njihove poklone pridodali svemu što smo skupili u matičnoj školi. Kad se sve stavilo na jedno mjesto skupilo se stvari da napunimo kombi što je i nas i naše učenike jako razveselilo.

Po završetku akcije dogovorili smo dostavu s gđom. Dalijom Zubek iz organizacije VG Legacy i sve dostavili u dvoranu u kojoj su vrijedni volonteri složili paketiće hrane i pridodali im naše sitnice. Nadamo se da smo time nekoga razveselili za Božić i božićne blagdane, a naše učenike naučili da sreća raste kad ju dijelimo.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i pomogli u realizaciji ove akcije.

Kako je sve izgledalo, možete vidjeti na fotografijama u nastavku obavijesti.