Prijava

Vaša prijava

Upisi u prvi razred za šk. god. 2023./2024.


Dragi roditelji budućih prvašića,

u razdoblju od 27. ožujka do 7. travnja 2023. provodit će se utvrđivanje psihofizičkog stanja djece za upis u prvi razred školske godine 2023./2024 u Osnovnoj školi Vukovina.

Kako bi se pristupilo procjeni, dijete je potrebno je prijaviti odabirom termina na sljedećoj poveznici. U obrascu odaberite željeni termin te nakon odabira termina unesite tražene podatke. Potvrdu o narudžbi, odabranom terminu i unesenim podacima dobit ćete na vašu mail adresu.

Procjena u svrhu upisa u prvi razred odvijat će se u prostoru Osnovne škole Vukovina. Prvi dio testiranja odvijat će se grupno, a drugi dio činit će kraći razgovor koji će se provoditi individualno. Tijekom testiranja roditelji će ispuniti potrebnu dokumentaciju. Dovoljno je da na testiranje s djetetom dođe samo jedan roditelj.

Na odabrani termin potrebno je donijeti:

  • kopiju djetetove dokumentacije ukoliko ju posjedujete (nalaz logopeda, psihologa i sl.)
  • kopiju rodnog lista
  • kopiju potvrde o prebivalištu/boravištu.

Djecu pripremite na način da im objasnite kako će testiranje izgledati (grupni i individualni dio). Prenesite im informaciju da će s njima biti stručni suradnici škole koji im stoje na raspolaganju za sva pitanja te da ćete vi biti u blizini. 

Molimo da na odabrani termin dođete na vrijeme te pričekate u hodniku u prizemlju škole.

Više informacija o upisima možete dobiti u Osnovnoj školi Vukovina ili pozivom na 01/6230-005.

 

Budući prvašići trebaju obaviti i liječnički pregled kod školske liječnice Mateje Kopsa Sobota na adresi Matice hrvatske 5, Velika Gorica (pri Domu zdravlja). Narudžbe se zaprimaju putem aplikacije https://kvacica.hr/. U potpunosti je svejedno hoće li dijete prvo obaviti procjenu u Osnovnoj školi Vukovina ili kod školske liječnice, no bitno je da obavite oboje.

Veselimo se upoznavanju naših budućih učenika!

 

Pedagoginja Bernarda Vinković

Psihologinja Mateja Pavlinovac

Socijalni pedagog Dario Ižaković

 

Sve informacije o upisu u prvi razred pratite na stranicama škole.