Prijava

Vaša prijava

Upisi u prvi razred za šk. god. 2024./2025.


Dragi roditelji budućih prvašića,

od 15. travnja 2024. provodit će se utvrđivanje psihofizičkog stanja djece za upis u prvi razred školske godine 2024./2025 u Osnovnoj školi Vukovina.

Kako bi se pristupilo procjeni, dijete je potrebno je prijaviti odabirom termina na sljedećoj poveznici. U obrascu odaberite željeni termin te nakon odabira termina unesite tražene podatke. Potvrdu o narudžbi, odabranom terminu i unesenim podacima dobit ćete na vašu mail adresu.

Procjena u svrhu upisa u prvi razred odvijat će se u prostoru Osnovne škole Vukovina. Prvi dio testiranja odvijat će se grupno, a drugi dio činit će kraći razgovor koji će se provoditi individualno. Tijekom testiranja roditelji će ispuniti potrebnu dokumentaciju. Dovoljno je da na testiranje s djetetom dođe samo jedan roditelj.

Na odabrani termin potrebno je donijeti:

  • kopiju djetetove dokumentacije ukoliko ju posjedujete (nalaz logopeda, psihologa i sl.)
  • kopiju rodnog lista

Djecu pripremite na način da im objasnite kako će testiranje izgledati (grupni i individualni dio). Prenesite im informaciju da će s njima biti stručne suradnice škole koje im stoje na raspolaganju te da ćete vi biti u blizini.

Molimo da na odabrani termin dođete na vrijeme te pričekate u hodniku u prizemlju škole.

Više informacija o upisima možete dobiti u Osnovnoj školi Vukovina ili pozivom na 01/6230-005.

Budući prvašići trebaju obaviti i liječnički pregled kod školske liječnice Mateje Kopsa Sobota na adresi Matice hrvatske 5, Velika Gorica (pri Domu zdravlja). Narudžbe se zaprimaju putem aplikacije https://kvacica.hr/. U potpunosti je svejedno hoće li dijete prvo obaviti procjenu u Osnovnoj školi Vukovina ili kod školske liječnice, no bitno je da obavite oboje.

Sve koji nisu ispunili prijavu djeteta preko portala eGrađani molimo da ju ispune sukladno uputama u obavijesti na poveznici.

Veselimo se upoznavanju naših budućih učenika!

Pedagoginja Bernarda Vinković

Psihologinja Mateja Pavlinovac

Socijalna pedagoginja Marinela Bundalo