Prijava

Vaša prijava

Upisi u prvi razred srednje škole u šk. god. 2024./2025.


Dragi učenici, poštovani roditelji,

u nastavu donosimo najvažnije informacije vezane uz upis učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025.

Učenici se u srednje škole upisuju putem portala Upisi u srednju školu dostupnog na poveznici.

Iznimno je važno pratiti sve informacije i obavijesti koje se objavljuju na navedenoj mrežnoj stranici kako biste pravovremeno odradili sve potrebne korake.

Na poveznici možete naći Odluku o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025. u kojoj su navedeni upisni rokovi i druge informacije potrebne za upis te srednjoškolski programi koje je ove godine moguće upisati.

Ukoliko na mobitelu koristite aplikaciju Viber, možete se pridružiti i viber grupi za upise u srednju školu koju je kreirao CARNET te tamo administratori šalju sve važne datume i podsjetnike (navedena grupa nije u nadležnosti škole, već isključivo CARNETA) – poveznica za pridruživanje grupi.

Na fotografiji je prikaz najvažnijih datuma za učenike s rješenjem o primjerenom obliku školovanja (individualizacija postupaka i prilagodba sadržaja za učenike s teškoćama u razvoju), a detalje možete vidjeti u Hodogramu za kandidate s teškoćama u razvoju koji se nalazi u prilogu obavijesti.

Na fotografiji je prikaz najvažnijih datuma za redovite učenike, a detalje možete vidjeti u Hodogramu za redovite kandidate koji se nalazi u prilogu obavijesti.

Na poveznici također možete naći i najnoviji Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u prvi razred srednje škole.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

pedagoginja Bernarda Vinković