Prijava

Vaša prijava

Poziv na Dan e-Mobilnosti Velike Gorice


Kako Razvojna agencija Grada Velika Gorica – VE-GO-RA  u suradnji sa tvrtkom VG Komunalac d.o.o.Gradom Velika Gorica organizira prvi dan e-Mobilnosti koji će započeti dana 23. listopada 2015. godine ispred Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, Zagrebačka 37, biti će prilika ta vozila vidjeti uživo i isprobati ih, što vas možda u konačnici potakne na kupnju upravo električnih vozila.
Program započinje predstavljanjem projekta „Pametni grad“ u 09:00 sati u VIP dvorani Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

U sklopu dana E-mobilnosti biti će otvorena i prva E-punionica u našem gradu od ukupno postavljenih pet. Također, biti će nam zadovoljstvo predstaviti vam i planove za budućnost, a sve na tragu modela na kojima počiva koncept „Pametnog grada“ i pokriva područja od kvalitete života, energije, spomenute mobilnosti, infrastrukture. Rezultat tih mjera je smanjenje emisije CO, pametno skupljanje i zbrinjavanje otpada, izgradnja širokopojasne infrastrukture i na područjima koja nisu interesantna operatorima, upravljanje i sigurnost u prometu i mogli bi ih nizati još dugo.

Vaše sudjelovanje svakako molim potvrditi do četvrtka 22. listopada do 13:00 sati na telefon 01/6269-943 ili na e-mail info@vegora.hr ili na info@poduzetnicki-centar.hr.