Prijava

Vaša prijava

NK Buna - NK Buna - najnovije vijesti

Uspješna jesen mladeži NK Bune

I dok seniori muku muče da dođu do bodova mladež NK Bune je na vrhu tablice u svim kategorijama.

NK Buna poziva na upis novih članova

NK Buna poziva djecu svih uzrasta na upis u školu nogometa. Nakon prošlosezonskog lutanja ponovno se vraćaju na novi travnati teren u Maloj Buni.

Kadeti u nizu neočekivanih događaja

Kadeti igraju u ligi u kojoj bilo koja momčad može pobijediti bilo koju, bez obzira na poziciju na tablici. I to su odlučili dokazati ovaj tjedan.

Prva pobjeda prstića

Prstići su naplatili svoju upornost i došli do svoje prve pobjede

Dosta golova, malo bodova

Selekcije NK Bune su ovaj tjedan ubrale samo 1 bod, postigli su 7 golova, a primili samo 28. Što ih očekuje ovaj tjedan?

Nastup NK Bune u ligi Tina Šport

Mlađe kategorije NK Bune su i ove godine nastupile u Tina Šport ligi. Konkurencija je ove godine bila jača, ali rezultati nisu izostali.

Stariji pioniri drugi u "Panadiću"

Stariji pioniri NK Bune osvojili su 2. mjesto u "Panadiću".

Limači prvi u "Panadiću"

Limači NK Bune osvojili su 13. Velikogoričku malonogomentu ligu

Uz najavljenu kišu Buna očekuje i prekid bodovne suše

Mladi nogometaši Bune očekuju efikasniji vikend i povećanje bodovnog konta. Šiljakovina očekuje i prvu službenu nogometnu utakmicu prstića i početnika.

Prstić i limači krenuli u jesensku sezonu

Prstići i limači odigrali su prvu službene utakmice ove jeseni. Iako su poveli u obje utakmice na kraju su ostali bez bodova.

Zahtjevna sezona za mladež NK Bune

Mladež NK Bune ovu će se jesen okušati u znatno zahtjevnijoj konkurenciji nego prošlih godina. Neki su već odigrali prve utakmice, a neki još čekaju. Čemu se mogu nadati mlade ekipe ove godine?

Nagradno feštanje za kraj sezone

Mladi nogometaši NK Bune ostvarili su odlične rezultate pa im se na kraju sezone klub zahvalio organiziranjem izleta i malo borbenijim aktivnostima :-)

Zaključak sezone 2017/2018

NK Buna se u sezoni 2017/2018 imala je 5 ekipa u mlađim kategorijama uz seniorsku i veteransku ekipu. I dok su stariji igrali malo ovako, malo onako, mladi su im pokazali kako se igra. 2 prva mjesta, 1 drugo mjesto, 2 treća mjesta i jedan kup.

Dvostruka kruna za kadete NK Bune

Samo dva dana nakon što su osvojili Kup natjecanje Grada Velike Gorice kadeti NK Bune podigli su i pehar za prvo mjesto u 2. ligi NSZŽ

Liječnički pregledi sportaša

Sportaši moraju paziti na svoje zdravlje i redovito ići na liječnički pregled. Pogledajte kada radi sportska ambulanta i naručite se za pregled.