Prijava

Vaša prijava

01Portal - Velika Gorica | 01Portal

[]

Nogometašice Hrvatske u Velikoj Gorici svladale Slovačku

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija u susretu 5. kola skupine 2 Lige B Lige nacija u Velikoj Gorici je svladala Slovačku s 2-0. Pogotke za Članak Nogometašice Hrvatske u Velikoj Gorici svladale Slovačku je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Dragi Kolarecu Povelja Grada Velike Gorice za životno djelo

Poznati su dobitnici Javnih priznanja Grada Velike Gorice, koja će laureatima biti dodijeljena na svečanoj sjednici povodom Dana grada, 13. prosinca. Najviše priznanje, Povelju Članak Dragi Kolarecu Povelja Grada Velike Gorice za životno djelo je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Velika Gorica dobila najveći proračun u povijesti grada. Ačkar poručio: Proračun je vrlo optimističan, ali realan

Na 14. sjednici Gradskog vijeća Grada Velike Gorice primljeno je na znanje izvješće o radu gradonačelnika za razdoblje od siječnja do lipnja aktualne godine. Članak Velika Gorica dobila najveći proračun u povijesti grada. Ačkar poručio: Proračun je vrlo optimističan, ali realan je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Forum mladih SDP-a Velike Gorice obilježio Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

Forum mladih SDP-a Velike Gorice tradicionalnom je akcijom obilježio danas, 1. prosinca Svjetski dan borbe protiv AIDS-a. Tom prilikom Forumaši su mladima svojeg grada Članak Forum mladih SDP-a Velike Gorice obilježio Svjetski dan borbe protiv AIDS-a je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Sve je spremno za Advent u Velikoj Gorici; sutra paljenje blagdanske rasvjete i koncert Gelato Sisters

Jedinstveno Božićno selo u kojem vrijedni vilenjaci čekaju svu djecu željnu zimskih radosti na otvorenom, adventski sajam s originalnim „hand made“ suvenirima, i domaćim Članak Sve je spremno za Advent u Velikoj Gorici; sutra paljenje blagdanske rasvjete i koncert Gelato Sisters je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Pokupio metalni stup sa semaforom pa pobjegao s mjesta nesreće, traže se svjedoci prometne nesreće u Velikoj Gorici

PU zagrebačka izvijestila je kako je 1. prosinca oko 2.30 sati u Velikoj Gorici na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Slavka Kolara i Ulice kralja Članak Pokupio metalni stup sa semaforom pa pobjegao s mjesta nesreće, traže se svjedoci prometne nesreće u Velikoj Gorici je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

AKTUALNI SAT GRADSKOG VIJEĆA: Velika Gorica uvodi besplatan lokalni prijevoz za sve građane

U Velikoj Gorici započela je 14. sjednica Gradskog vijeća, a kako je to uobičajeno, otvorio ju je Aktualni sat tijekom kojega su vijećnici imali Članak AKTUALNI SAT GRADSKOG VIJEĆA: Velika Gorica uvodi besplatan lokalni prijevoz za sve građane je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Stolnotenisači Velike Gorice gostuju u Dubrovniku, djevojke na sjajnom drugom mjestu

Pred stolnotenisačima Velike Gorice novi je težak izazov. U šestom kolu Superlige očekuje ih gostovanje u Dubrovniku kod neporaženog STK Libertas-Marinkolora, koji ima osam Članak Stolnotenisači Velike Gorice gostuju u Dubrovniku, djevojke na sjajnom drugom mjestu je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Goran Beus Richembergh izašao iz Vijeća, Dragica Svračak nova vijećnica

U tijeku je 14. sjednica Gradskog vijeća Grada Velike Gorice, koje je doživjelo promjenu u sastavu. Naime, Goran Beus Richembergh, koji je u Gradsko Članak Goran Beus Richembergh izašao iz Vijeća, Dragica Svračak nova vijećnica je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Velika Gorica dobiva rekordni proračun veći od 122 tisuće eura, gradonačelnik Ačkar najavio besplatne vrtiće i prijevoz

Uoči sutrašnje sjednice Gradskog vijeća Grada Velike Gorice, na kojoj će se pred vijećnicima pronaći najvažniji gradski akt – proračun za 2024. gradonačelnik Krešimir Članak Velika Gorica dobiva rekordni proračun veći od 122 tisuće eura, gradonačelnik Ačkar najavio besplatne vrtiće i prijevoz je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Gorički SDP upozorava kako još uvijek nije ništa napravljeno oko pročistača

Gradska organizacija SDP-a Velika Gorica, uoči sutrašnje sjednice Gradskog vijeća objavila je priopćenje koje u cijelosti prenosimo u nastavku: “Svjedoci smo ovih dana da Članak Gorički SDP upozorava kako još uvijek nije ništa napravljeno oko pročistača je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Velikoj Gorici 3 milijuna eura bespovratnih sredstava za vodoopskrbnu mrežu

VG Vodoopskrbi danas je uručen ugovor o sufinanciranju izgradnje i rekonstrukcije javne vodoopskrbne mreže na području Velike Gorice. Odobreno je 3 milijuna eura bespovratnih Članak Velikoj Gorici 3 milijuna eura bespovratnih sredstava za vodoopskrbnu mrežu je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Izgradnja i opremanje Regionalnog centra kompetentnosti u Velikoj Gorici privedeni kraju

Dovršeni su izgradnja i opremanje Regionalnog centra kompetentnosti u Velikoj Gorici. Centar će podići razinu strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, posebice za deficitarna zanimanja u Članak Izgradnja i opremanje Regionalnog centra kompetentnosti u Velikoj Gorici privedeni kraju je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

U Vukovini provalio u gradilište i pokrao kablove

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o teškoj krađi koja se dogodila na području Vukovine. U Zelenoj aleji, između 26. i 27. studenoga, neznanac je Članak U Vukovini provalio u gradilište i pokrao kablove je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Zbog najave lošeg vremena Petek na Gorice u subotu

Božićno izdanje petka na Gorice, umjesto u petak 1. prosinca, zbog najave lošeg vremena održat će se u subotu 2. prosinca od 10:00 do Članak Zbog najave lošeg vremena Petek na Gorice u subotu je prvi put objavljen na 01Portal.