Prijava

Vaša prijava

01Portal - Velika Gorica | Mjesto | 01Portal

[]

FOTO: U Čičkoj Poljani traju radovi na mostu preko rijeke Odre

Tko čeka, taj i dočeka poručio je predsjednik Mjesnog odbora Čička Poljana Darinko Gučić, prilikom današnjeg obilaska radova na izgradnji dugoočekivanog mosta. Kako je Članak FOTO: U Čičkoj Poljani traju radovi na mostu preko rijeke Odre je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Poznato je kada će i građani moći vidjeti Rafale

Gradonačelnik Velike Gorice, Krešimir Ačkar, na svom je Facebooku objavio da će svi zainteresirani nove borbene zrakoplove Rafale, koji su jučer stigli u Hrvatsku, Članak Poznato je kada će i građani moći vidjeti Rafale je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Društveni dom u Novom Čiču gotov do kraja godine. Ačkar: Doveli smo društveni život na zavidnu razinu

Nakon što je stari objekt u razornom potresu dobio crvenu oznaku i morao biti srušen do temelja, u tijeku je izgradnja novog Vatrogasnog doma Članak FOTO: Društveni dom u Novom Čiču gotov do kraja godine. Ačkar: Doveli smo društveni život na zavidnu razinu je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Gradići preko “penala” do polufinala Kupa NSVG

Poznati su svi polufinalisti ovogodišnjeg Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice. Uz Kurilovec koji je to ostvario na temelju prošlogodišnjeg rezultata, prolazak među četiri najbolje Članak FOTO: Gradići preko “penala” do polufinala Kupa NSVG je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Ovo je prvi pogled na hrvatske Rafale

Prvih šest Rafalea na putu je iz baze u Francuskoj te se uskoro očekuje njihovo slijetanje u Hrvatsku. Inače, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, koji Članak FOTO: Ovo je prvi pogled na hrvatske Rafale je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Lukavec u polufinalu Kupa NSVG, danas igraju Gradići i Ban Jelačić

Prošle godine Vatrogasac je u Lukavcu priredio senzaciju porazivši u četvrtfinalu istoimenog trećeligaša na njihovom terenu. Voljom ždrijeba ova dva suparnika i ove su Članak Lukavec u polufinalu Kupa NSVG, danas igraju Gradići i Ban Jelačić je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Večeras u POU Velika Gorica otvorenje izložbe Šćitarjevska bilježnica

Galerijia Trumbetaš, u sklopu POU-a Velika Gorica večeras će ugostiti otvorenje izložbe ‘Šćitarjevska bilježnica’. Naime, davne 1524., župnik u Šćitarjevu započinje pisanje svoje Bilježnice Članak Večeras u POU Velika Gorica otvorenje izložbe Šćitarjevska bilježnica je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

VELIMIR ŠANDOR iz Medulina: Kod mene ne može jednostavno, no vjerujem da mogu dohvatiti normu za Pariz

Velimir Šandor naviknuo nas je u posljednjih desetak godina na uspjehe. Brojne europske i svjetske medalje krase njegove vitrine, gdje posebno mjesto zauzimaju dvije Članak VELIMIR ŠANDOR iz Medulina: Kod mene ne može jednostavno, no vjerujem da mogu dohvatiti normu za Pariz je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Rijeka u posljednjih dvadeset minuta slomila otpor nogometaša Gorice

Rijeka je izdržala pritisak Dinama koji je ranije danas golom Sandra Kulenovića svladao Lokomotivu i nakratko zasjeo na vrh ligaškog poretka. Uvjerljivom 3:0 pobjedom Članak Rijeka u posljednjih dvadeset minuta slomila otpor nogometaša Gorice je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Mraclinu pobjeda protiv Croatije u reviji promašaja

Puno žuči prolili su u nedjelju poslijepodne najvjerniji navijači Mraclina. Iako je domaća momčad uknjižila tri boda, sve drugo u današnjoj utakmici protiv fenjeraša Članak FOTO: Mraclinu pobjeda protiv Croatije u reviji promašaja je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Mraclinci Jurjevski krijes i ove godine pale na Šabariću

Mraclinska sučija Plemenite opčine turopoljske i KUD Dučec i ove godine priređuju najstariju pučku spelanciju – jurjevske ophode i paljenje jurjevskoga kresa. -Ove smo Članak Mraclinci Jurjevski krijes i ove godine pale na Šabariću je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

ŠSD Tur drugi na županijskom košarkaškom natjecanju

Školska košarkaška ekipa Osnovne škole Eugen Kvaternik osvojila je drugo mjesto na županijskom natjecanju, koje je u petak ugostila Osnovna škola Stjepana Basaričeka iz Članak ŠSD Tur drugi na županijskom košarkaškom natjecanju je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Nestala je Kata Josić. Jeste li ju vidjeli?

Policija od četvrtka, 18. travnja, traga za 79-godišnjom Katom Josić, nestalom s adrese u Ulici Klarići, Velika Gorica. Kata je visoka 170 centimetara, smeđe Članak Nestala je Kata Josić. Jeste li ju vidjeli? je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Ante Budimir izašao iz bolnice. Poznato je hoće li biti spreman za EURO

Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu su mu u ponedjeljak navečer tijekom utakmice Članak Ante Budimir izašao iz bolnice. Poznato je hoće li biti spreman za EURO je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Ačkaru najviše preferencijalnih glasova!

Krešimir Ačkar na ovim je parlamentarnim izborima dokazao da u Velikoj Gorici uživa najveće povjerenje od svih kandidata na izbornim listama za Sabor. S Članak Ačkaru najviše preferencijalnih glasova! je prvi put objavljen na 01Portal.