Prijava

Vaša prijava

01Portal - Velika Gorica | Mjesto | 01Portal

[]

FOTO: HDZ u Velikoj Gorici održao završni skup. Plenković poručio: Ovi su izbori važni za budućnost Hrvatske

Gradska organizacija HDZ-a Velika Gorica u subotu poslijepodne na SRC-u Udarnik imala je druženje i završni skup uoči srijede i parlamentarnih izbora. Brojne članove Članak FOTO: HDZ u Velikoj Gorici održao završni skup. Plenković poručio: Ovi su izbori važni za budućnost Hrvatske je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Dinamo u Velikoj Gorici nastavio pobjednički niz i lov za Rijekom

U sjajnoj atmosferi i rasprodanom stadionu u Velikoj Gorici, Dinamo je nastavio pobjednički niz svladavši domaću Goricu s 2:0. Za Modri sastav to je Članak FOTO: Dinamo u Velikoj Gorici nastavio pobjednički niz i lov za Rijekom je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: NK Velika Mlaka 1947 krupnim koracima ide naprijed, najavljeno osnivanje seniorske momčadi

U samo dvije godine postojanja Nogometni klub Velika Mlaka napravio je velike organizacijske i infrastrukturne pomake, kada je u pitanju sportski život Velike Mlake, Članak FOTO: NK Velika Mlaka 1947 krupnim koracima ide naprijed, najavljeno osnivanje seniorske momčadi je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Otvoren Interpretacijski centar Muzeja Turopolja. Ačkar: Započinje nova povijest Muzeja Turopolja

U Velikoj Gorici danas je svečano otvoren Interpretacijski centar Muzeja Turopolja. Ova brownfield investicija, vrijedna 1.318.439,98 eura, nalazi se na Šetalištu Franje Lučića, na Članak FOTO: Otvoren Interpretacijski centar Muzeja Turopolja. Ačkar: Započinje nova povijest Muzeja Turopolja je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Rukometaši Gorice pružili vrlo dobar otpor Nexeu na čijem je golu briljirao Dominik Kuzmanović

Iako su doživjeli poraz od favoriziranog Nexea rukometaši Gorice nisu razočarali. Štoviše, odigrali su jako dobru i kvalitetnu utakmicu u kojoj su više od Članak FOTO: Rukometaši Gorice pružili vrlo dobar otpor Nexeu na čijem je golu briljirao Dominik Kuzmanović je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

VIDEO/FOTO: Velika Gorica i Staro Čiče povezani biciklističkom stazom

U sklopu Dana cikloturizma koji se održavaju u Velikoj Gorici, gradonačelnik Krešimir Ačkar i brojni Velikogoričani provezli su se i novom biciklističkom stazom od Članak VIDEO/FOTO: Velika Gorica i Staro Čiče povezani biciklističkom stazom je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Velika Gorica domaćin 6. Dana cikloturizma, Ačkar najavio otvorenje nove biciklističke staze

U Velikoj Gorici danas su otvoreni 6. Dani cikloturizma. Trodnevna konferencija, početno zamišljena kao stručna i poslovna konferencija koja okuplja sve ključne aktere u Članak FOTO: Velika Gorica domaćin 6. Dana cikloturizma, Ačkar najavio otvorenje nove biciklističke staze je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Turopoljac uz poraz od Lomnice doznao kazne za utakmicu u Zdencima

Oslabljeni Turopoljac u susretu 20. kola Jedinstvene županijske lige poražen je na Knejama u turopoljskom derbiju od Lomnice. Boemi su u izrazito efikasnoj utakmici Članak Turopoljac uz poraz od Lomnice doznao kazne za utakmicu u Zdencima je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Mladi sportaši na druženju s gradonačelnikom Ačkarom: Vi najbolje znate koliko je truda i slobodnog vremena žrtvovano da biste imali medalju oko vrata

Gradonačelnik Velike Gorice uveo je lijepu praksu nagrađivanja mladih i uspješnih sportaša, koji su ostvarili zapažene domaće i međunarodne uspjehe. Nakon što su nedavno Članak FOTO: Mladi sportaši na druženju s gradonačelnikom Ačkarom: Vi najbolje znate koliko je truda i slobodnog vremena žrtvovano da biste imali medalju oko vrata je …
[]

Ines Grdenić i Petar Orešković brončani na seniorskom karate prvenstvu Hrvatske

Karate klub Velika Gorica s državnog seniorskog prvenstva Hrvatske vratio se s dva odličja. Oba su bila brončanog sjaja, a osvojili su ih Ines Članak Ines Grdenić i Petar Orešković brončani na seniorskom karate prvenstvu Hrvatske je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: U Velikoj Gorici otvoren prvi javni urbani voćnjak u Hrvatskoj

U dvorištu velikogoričke Osnovne škole Nikole Hribara predstavljen je JYSK-ov prvi javni urbani voćnjak u Hrvatskoj, koji je rezultat suradnje s Gradom Velika Gorica, Članak FOTO: U Velikoj Gorici otvoren prvi javni urbani voćnjak u Hrvatskoj je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Ban Jelačić svladao Vrbovec za odmak od najugroženijih klubova

Golovima Filipa Harambašića i Mirona Memića Ban Jelačić je u susretu 20. kola 4. NL skupina B svladao bivšeg trećeligaša Vrbovec, koji nastavlja svoj Članak FOTO: Ban Jelačić svladao Vrbovec za odmak od najugroženijih klubova je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Kurilovec dobiva novu školu, a OŠ Eugena Kumičića duplo veće kapacitete. Ačkar najavljuje: U 2026. godini uvodimo jednosmjensku nastavu

Grad Velika Gorica dobio je 21. ožujka suglasnost nadležnog ministarstva za izgradnju OŠ Kurilovec te za rekonstrukciju OŠ Eugena Kumičića koje će se sufinancirati Članak Kurilovec dobiva novu školu, a OŠ Eugena Kumičića duplo veće kapacitete. Ačkar najavljuje: U 2026. godini uvodimo jednosmjensku nastavu je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Mraclin do uvjerljive pobjede protiv Topuskog

U tek petom susretu ovog proljeća Mraclin je došao do troboda. U prethodne četiri utakmice momčad je imala skor od dva poraza (Tigar Rakitje, Članak FOTO: Mraclin do uvjerljive pobjede protiv Topuskog je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

MATEJ MIŠKOVIĆ, trener HRK Gorica: Idemo iz utakmice u utakmicu, a želja je biti prvi

Uvjerljivo izdanje rukometaša Gorice u Rudama unijelo je dodatnu dozu samopouzdanja u redove goričkog premijerligaša, koji je četiri kola prije kraja zasjeo na prvo Članak MATEJ MIŠKOVIĆ, trener HRK Gorica: Idemo iz utakmice u utakmicu, a želja je biti prvi je prvi put objavljen na 01Portal.