Prijava

Vaša prijava

01Portal - Velika Gorica | Mjesto | 01Portal

[]

Ivica Bačurin na Maloj Buni priprema boksački spektakl: Volje i želje još uvijek imam

Velika Gorica oduvijek je bila poznata po boksačkim priredbama. Najdugovječnija među njima svakako je Memorijal Danijel Kalanj, a početkom 2000. godina Boksački klub organizirao Članak Ivica Bačurin na Maloj Buni priprema boksački spektakl: Volje i želje još uvijek imam je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Dinamo i Lokomotiva u finalu Trofeja Turopolja

Gradski stadion u Velikoj Gorici u znaku je 24. izdanja turnira juniora Trofej Turopolja na kojem sudjeluje šest momčadi. Tijekom petka odigrane su utakmice Članak Dinamo i Lokomotiva u finalu Trofeja Turopolja je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Dino Mikanović potpisao za HNK Goricu

Tjedan dana uoči početka nove sezone SuperSport HNL-a, turopoljski prvoligaš doveo je najzvučnije ime ovog prijelaznog roka. Prazninu na desnoj strani odlučio je riješiti Članak Dino Mikanović potpisao za HNK Goricu je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Damir Martin u subotu kreće u lov na četvrto olimpijsko odličje

Jutro nakon otvaranja Igara prvi od hrvatskih sportaša nastupit će Damir Martin u samcu. Tridesetšestogodišnjom Vukovarcu ovo će biti četvrti nastup na Igrama i Članak Damir Martin u subotu kreće u lov na četvrto olimpijsko odličje je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

DVD Ostrna 10., a Ribnica 13. na Vatrogasnoj olimpijadi

U gradiću Borgo Valsugana koji spada u autonomnu pokrajinu Trentino, podno talijanskih planina Dolomita, održano je 24. međunarodno natjecanje vatrogasne mladeži Međunarodne zajednice vatrogasnih Članak DVD Ostrna 10., a Ribnica 13. na Vatrogasnoj olimpijadi je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Dinamo i Maribor dolaze na Trofej Turopolja

Jedna od dugovječnijih sportskih manifestacija u Velikoj Gorici je međunarodni turnir juniora Trofej Turopolja, koji će ovog vikenda doživjeti 24. izdanje. Turnir kroz koji Članak Dinamo i Maribor dolaze na Trofej Turopolja je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Dino Štiglec pogodio za remi Gorice protiv turskog Konyaspora

Nogometaši Gorice u Radomlju su danas odigrali pretposljednju utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu SuperSport HNL. Protivnik je bila momčad turskog Konyaspora, a Članak Dino Štiglec pogodio za remi Gorice protiv turskog Konyaspora je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Održana generalna proba natjecateljskih ekipa. Goran Dikšić: Atmosfera je pozitivna, dolazi i velik broj navijača koji će sutra bodriti naše ekipe

U talijanskoj pokrajini Borgo Valsugana -Trentino gdje se održava 24. međunarodno natjecanje vatrogasne mladeži Međunarodne zajednice vatrogasnih i spasilačkih službi (CTIF) danas je održana Članak Održana generalna proba natjecateljskih ekipa. Goran Dikšić: Atmosfera je pozitivna, dolazi i velik broj navijača koji će sutra bodriti naše ekipe je prvi put objavljen …
[]

VIDEO: Ovo je Zlata Krznarić iz Donje Lomnice, dobitnica Povelje Zagrebačke županije

Na nedavno održanoj svečanoj sjednici Županijske skupštine u povodu Dana Zagrebačke županije, Povelja Zagrebačke županije uručena je Zlati Krznarić iz Donje Lomnice. Zlata Krznarić Članak VIDEO: Ovo je Zlata Krznarić iz Donje Lomnice, dobitnica Povelje Zagrebačke županije je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Iza nogometaša Kurilovca prvi je tjedan priprema. U srijedu prva utakmica

Nogometaši Kurilovca odradili su prvi tjedan priprema za nadolazeće prvenstvo u 3. NL Centar. Dvadesetpetorica igrača pod budnim okom trenera Senada Harambašića odradila je, Članak Iza nogometaša Kurilovca prvi je tjedan priprema. U srijedu prva utakmica je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

VELIKA GORICA: Sutra kreću radovi na asfaltiranju Zagrebačke ulice i Trga kralja Tomislava

Iz VG Komunalca obavijestili su kako sutra, 24. srpnja započinju radovi na frezanju i presvlačenju dijela Zagrebačke ulice i Trga kralja Tomislava, od Zagrebačke Članak VELIKA GORICA: Sutra kreću radovi na asfaltiranju Zagrebačke ulice i Trga kralja Tomislava je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: DVD Ribnica i Ostrna sretno stigli u Italiju. U četvrtak brane boje Zagrebačke županije!

Natjecateljska odjeljenja Dobrovoljnih vatrogasnih društava Ribnica i Ostrna sretno su stigla u Italiju gdje će nastupati na 24. međunarodnom natjecanju vatrogasne mladeži, koje je Članak FOTO: DVD Ribnica i Ostrna sretno stigli u Italiju. U četvrtak brane boje Zagrebačke županije! je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Hrvatskim robotičarima u Eindhovenu šest medalja. Dijanići još jednom zlatni

Hrvatske ekipe ostvarile su veliki uspjeh na ovogodišnjem RoboCup 2024 Eindhoven natjecanju održanom u Nizozemskoj, od 17. do 21. srpnja. Ovo prestižno svjetsko natjecanje Članak Hrvatskim robotičarima u Eindhovenu šest medalja. Dijanići još jednom zlatni je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Marko Biljan krenuo s Mraclinom. Predsjednik Miroslav Iličić: Naš se cilj zna, to je vrh tablice

Nogometni klub Mraclin i ovoga je ljeta dojma smo bio najaktivniji tijekom ljetne stanke. Odmah po završetku prvenstva vrijedna ekipa uz pomoć brojnih prijatelja Članak Marko Biljan krenuo s Mraclinom. Predsjednik Miroslav Iličić: Naš se cilj zna, to je vrh tablice je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Siniša Hegedušić novi župnik u Župi Pohoda Blažene Djevice Marije

Iz Zagrebačke nadbiskupije izvijestili su kako je velečasni Đuro Sabolek razriješen službe župnika u Župi Pohoda Blažene Djevice Marije u Vukovini te je stavljen Članak Siniša Hegedušić novi župnik u Župi Pohoda Blažene Djevice Marije je prvi put objavljen na 01Portal.