Prijava

Vaša prijava

01Portal - Velika Gorica | 01Portal

[]

FOTO: Živo je u Cvjetnom naselju, na betoncu borba za svaki gol, a oko igrališta sjajna atmosfera

Goričani Humanitarka, ekipa goričkih BBB, danas je u humanitarnoj misiji. Betonac u Cvjetnom naselju epicentar je društvenog-sportskog eventa #Humanitarke9 koja se igra za Nou Članak FOTO: Živo je u Cvjetnom naselju, na betoncu borba za svaki gol, a oko igrališta sjajna atmosfera je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Lagano odbrojavamo do sutrašnjeg 5. Turopoljskog Chill & Grill-a!

Prijave za sudjelovanje na 5. Turopoljskom Chill & Grillu završile su. Interes je ponovno bio iznad očekivanja, jer za natjecanje za najbolji roštilj prijavilo Članak Lagano odbrojavamo do sutrašnjeg 5. Turopoljskog Chill & Grill-a! je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Izvučeni parovi Humanitarke, betonac u Cvjetnom naselju spreman za spektakl

Dva dana dijele nas do #Humanitarke 9, u organizaciji Goričana koji su se proteklih godina dokazali kao ekipa koja svojim djelovanjem pomaže onima koji Članak FOTO: Izvučeni parovi Humanitarke, betonac u Cvjetnom naselju spreman za spektakl je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Gradski bazen Velika Gorica organizira dječji ljetni kamp

Iz Gradskog bazena Velika Gorica izvijestili su kako tijekom lipnja i srpnja organiziraju dječji ljetni kamp koji će se odvijati u Gradskoj sportskoj dvorani Članak Gradski bazen Velika Gorica organizira dječji ljetni kamp je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Ratko Cvetnić predstavio knjigu “Čez pole i vrvje”, svojevrsni turistički putopis po Turopolju

Knjige proznih zapisa Pavla Pavličića “Deset vukovarskih šetnji”, Gorana Tribusona “Landranja” i Ratka Cvetnića “Čez pole i vrvje” predstavljene su u srijedu navečer u Članak Ratko Cvetnić predstavio knjigu “Čez pole i vrvje”, svojevrsni turistički putopis po Turopolju je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Na velikogoričkom Veleučilištu započela konferencija Dani kriznog upravljanja

Na Veleučilištu Velika Gorica otvorena je 16. Međunarodna znanstveno-stručna konferencija Dani kriznog upravljanja. U sklopu konferencije održat će se niz panel rasprava i okruglih Članak Na velikogoričkom Veleučilištu započela konferencija Dani kriznog upravljanja je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

KREŠIMIR AČKAR, gradonačelnik Velike Gorice: Nema povećanja poreza na dohodak

Posljednjih dana jedna od aktualnijih dnevnopolitičkih tema svakako je najavljena porezna reforma. Upravo je priprema i analiza provedbe porezne reforme bila tema današnjeg radnog Članak KREŠIMIR AČKAR, gradonačelnik Velike Gorice: Nema povećanja poreza na dohodak je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Odlično vrijeme, dobra zabava i natjecanje kao spomen na Dragana Trtana

Odlično druženje, vrijeme nas je poslužilo i na kraju neočekivana pobjeda- prvi je komentar Zorana Smrekara na završeni ribolovni memorijal u čast Dragana Trtana. Članak FOTO: Odlično vrijeme, dobra zabava i natjecanje kao spomen na Dragana Trtana je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Ugovori su potpisani; sredstva za izgradnju škole u Dubrancu su osigurana i čeka se samo početak radova

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić uručio je gradonačelniku Velike Gorice Krešimiru Ačkaru, gotovo 2,9 milijuna eura vrijedne ugovore za izgradnju novog objekta Područne škole Članak Ugovori su potpisani; sredstva za izgradnju škole u Dubrancu su osigurana i čeka se samo početak radova je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Velika Gorica odličan domaćin Zborovanja izviđača, mladi skauti puni dojmova otišli iz Turopolja

Velika Gorica ovog je vikenda bila domaćin 14. Zborovanja izviđača Hrvatske, koje je okupilo više od tisuću izviđača, koji su u Turopolje došli iz Članak FOTO: Velika Gorica odličan domaćin Zborovanja izviđača, mladi skauti puni dojmova otišli iz Turopolja je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Sara Habijančić državna prvakinja, Marinela Bašković zaustavljena u finalu

Ovog vikenda, 20. i 21. svibnja u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivanja Reka održano je Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete, kadete i mlađe seniore. Članak FOTO: Sara Habijančić državna prvakinja, Marinela Bašković zaustavljena u finalu je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Poznati su svi sudionici Humanitarke, u četvrtak izvlačenje parova

Goričani obavljaju posljednje pripreme uoči subote i novog humanitarnog spektakla u Cvjetnom naselju. Kao što se i moglo očekivati 32 mjesta za sudjelovanje na Članak Poznati su svi sudionici Humanitarke, u četvrtak izvlačenje parova je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Velika Gorica dobila nove prvoligašice, ŽNK Gorica ispisala povijest

Kakav nogometni vikend u turopoljskoj metropoli. Nakon fantastične subote i ostanka u prvoligaškom društvu HNK Gorice, samo dan kasnije na Gradskom stadionu novo slavlje. Članak Velika Gorica dobila nove prvoligašice, ŽNK Gorica ispisala povijest je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Kurilovec na Udarniku bolji od Gaja

Vremena za tugovanje zbog poraza u polufinalu Kupa NSZŽ u Kurilovcu nije bilo, jer slijedila je utakmica protiv Gaja. Bodovi su na kraju ostali Članak Kurilovec na Udarniku bolji od Gaja je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Turopolje slavi, HNK Gorica ostaje prvoligaš

Nogometaši Gorice pobijedili su u 35. kolu, na domaćem terenu, Varaždin s 5-2 (2-1) čime su osigurali ostanak u HNL-u, dok je u Prvu Članak Turopolje slavi, HNK Gorica ostaje prvoligaš je prvi put objavljen na 01Portal.