Prijava

Vaša prijava

01Portal - Kravarsko | 01Portal

[]

Kravarsko i Farkaševac lani povukli najviše EU sredstava po stanovniku

Perušić je lani bila vodeća općina po povučenim EU sredstvima u odnosu na ostale općine, a slijede Lećevica, Kravarsko, Brodski Stupnik, Podstrana itd. Najveći Članak Kravarsko i Farkaševac lani povukli najviše EU sredstava po stanovniku je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Županu Kožiću Zahvalnica Općine Kravarsko

Križevo ili, liturgijski, Uzvišenje svetog Križa blagdan je župe Kravarsko, ujedno i dan općine. Prigoda da se na svečanoj sjednici Općinskoga vijeća još jednom Članak FOTO: Županu Kožiću Zahvalnica Općine Kravarsko je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Muškarac se nije vratio iz sječe stabala, susjed ga pronašao ozlijeđenog u besvjesnom stanju

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o nesretnom slučaju koji se dogodio na području Kravarskog. Nakon što se 71-godišnjak nije vratio iz sječe stabala, u Članak Muškarac se nije vratio iz sječe stabala, susjed ga pronašao ozlijeđenog u besvjesnom stanju je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

VIDEO/DANIEL GORENC, nakon osvajanja Breške lige: Za nas je ovo Svjetsko prvenstvo

2023. za Daniela Gorenca zasigurno će ostati upisana zlatnim slovima, jer nakon što je proljetos njegova ekipa Gorenc transporta po prvi puta osvojila kultni Članak VIDEO/DANIEL GORENC, nakon osvajanja Breške lige: Za nas je ovo Svjetsko prvenstvo je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

VIDEO/FOTO: Ludi rasplet Malonogometne lige Vukomeričkih gorica; Donji Hruševec prvi puta na tronu

Bila je to završnica kakva se može samo poželjeti. Tri momčadi; Velika Buna, Dubranec i Donji Hruševec nakon trinaest odigranih kola bile su izjednačene, Članak VIDEO/FOTO: Ludi rasplet Malonogometne lige Vukomeričkih gorica; Donji Hruševec prvi puta na tronu je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

U sudaru automobila dvije osobe teško ozlijeđene

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o prometnoj nesreći s ozlijeđenim osobama koja se dogodila na području Kravarskog. U zavoju na državnoj cesti D31, 52-godišnjakinja Članak U sudaru automobila dvije osobe teško ozlijeđene je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Donji Hruševec ponovno na tronu, Jurica Kovačić najbolji strijelac

Iako Gornjeg Hruševca nema u ligi, na njihovom gruntu na Kravaščice u organizaciji Kravarskog odigrano je sedmo kolo malonogometne lige Vukomeričkih gorica, gdje se Članak Donji Hruševec ponovno na tronu, Jurica Kovačić najbolji strijelac je prvi put objavljen na 01Portal.

FOTO: Posvećena crkva Uzvišenja sv. Križa u Kravarskom

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je svečano misno slavlje u župnoj crkvi Uzvišenja sv. Križa u Kravarskom tijekom kojeg je i posvetio tu crkvu. Članak FOTO: Posvećena crkva Uzvišenja sv. Križa u Kravarskom je prvi put objavljen na 01Portal.

SINIŠA BLATARIĆ, župnik u Kravarskom: Crkva na brijegu oduvijek je bila zaštitni znak Kravarskog i toga kraja

Nakon dvije godine i četiri mjeseca završena je nova crkva Uzvišenja sv. Križa u Kravarskom koja je izgrađena na mjestu gdje je nekada stajala Članak SINIŠA BLATARIĆ, župnik u Kravarskom: Crkva na brijegu oduvijek je bila zaštitni znak Kravarskog i toga kraja je prvi put objavljen na 01Portal.

FOTO: Crkva Uzvišenja Svetog Križa u Kravarskom pred završetkom, na Bijelu nedjelju prva misa

Crkva Uzvišenja Svetog Križa simbol je stradanja petrinjskog potresa na području Zagrebačke županije, a koja je radi velikog oštećenja morala biti srušena do temelja. Članak FOTO: Crkva Uzvišenja Svetog Križa u Kravarskom pred završetkom, na Bijelu nedjelju prva misa je prvi put objavljen na 01Portal.

LEON LEVAR, voditelj srebrnih odbojkaša iz Kravarskog: Ovi bregi imaju dušu

Dojmovi s netom završenog državnog prvenstva u odbojci za osnovne škole stišavaju se. Iza Osnovne škole Kravarsko dani su ponosa i slave, jer njihova Članak LEON LEVAR, voditelj srebrnih odbojkaša iz Kravarskog: Ovi bregi imaju dušu je prvi put objavljen na 01Portal.

VIDEO/FOTO: Kravarsko priredilo nezaboravan doček srebrnim odbojkašima

Odbojkaška ekipa Osnovne škole Kravarsko pobrinula se da svi mještani Kravarskog budu ponosni i sretni zbog uspjeha “svoje” djece. Naime, školska odbojkaška ekipa na Članak VIDEO/FOTO: Kravarsko priredilo nezaboravan doček srebrnim odbojkašima je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Dragica Ceković najstarija je kandidatkinja svih sezona Života na vagi

Druga natjecateljica koja je išla na vagu bila je najstarija kandidatkinja svih sezona Dragica Ceković, koja dolazi iz Kravarskog, radi kao kuharica u osnovnoj školi, na čelu je Udruge žena Općine Kravarsko i politički je aktivna. U šali je rekla kako ona kao kuharica mora probati svu hranu koju skuha, …
[]

Dragica Ceković najstarija je kandidatkinja svih sezona Života na vagi i ima 121,7 kg

Druga natjecateljica koja je išla na vagu bila je najstarija kandidatkinja svih sezona Dragica Ceković, koja dolazi iz Kravarskog, radi kao kuharica u osnovnoj školi, na čelu je Udruge žena Općine Kravarsko i politički je aktivna. U šali je rekla kako ona kao kuharica mora probati svu hranu koju skuha, …

Dragica Ceković najstarija je kandidatkinja svih sezona Života na vagi

Druga natjecateljica koja je išla na vagu bila je najstarija kandidatkinja svih sezona Dragica Ceković, koja dolazi iz Kravarskog, radi kao kuharica u osnovnoj Članak Dragica Ceković najstarija je kandidatkinja svih sezona Života na vagi je prvi put objavljen na 01Portal.