Prijava

Vaša prijava

01Portal - Pokupsko | 01Portal

[]

Kupi važna pobjeda protiv Sloge

Važna tri boda osvojili su nogometaši Kupe u susretu 28. kola Jedinstvene županijske lige, nakon što su kao domaćini u Gradićima s 3:0 svladali Članak Kupi važna pobjeda protiv Sloge je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Kupa golovima Brajkovića i Belčića svladala Breganu

Nogometaši Kupe u domaćem susretu protiv Bregane došli su do važnih bodova. Za veliko slavlje 2:1 pogađali su Josip Brajković i Ivan Belečić. Šesta Članak Kupa golovima Brajkovića i Belčića svladala Breganu je prvi put objavljen na 01Portal.

FOTO: Mladost i Kupa bez pobjednika, svakom po jedno poluvrijeme

Nogometaši Mladosti dočekali su s puno optimizma današnji susret protiv Kupe, jer sastav trenera Romana Župetića u prvenstvo je ušao s dvije pobjede, dok Članak FOTO: Mladost i Kupa bez pobjednika, svakom po jedno poluvrijeme je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Vatrena stihija “progutala” kuću 54-godišnjakinje

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o požaru na području Lijevih Štefanka. 18.veljače u jutarnjim satima iz zasad nepoznatog razloga izbio je požar drvene kuće 54-godišnjakinje, koja je u cijelosti izgorjela. Požar su ugasili vatrogasci, a očevid slijedi. Objava Vatrena stihija “progutala” kuću 54-godišnjakinje pojavila se prvi puta na 01Portal - …

Vatrena stihija “progutala” kuću 54-godišnjakinje

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o požaru na području Lijevih Štefanka. 18.veljače u jutarnjim satima iz zasad nepoznatog razloga izbio je požar drvene kuće Članak Vatrena stihija “progutala” kuću 54-godišnjakinje je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Nogometaši Kupe najveći su promotori svoga kraja

NK Kupa, sportski je ponos Pokupskog. Mali klub velikog srca skupina entuzijasta osnovala je prije 46 godina. Posljednje četiri sezone najuspješnije su u klupskoj povijesti. Posljednje dvije sezone Kupa je dijelom Jedinstvene županijske lige, iz koje su u premijernoj sezoni trebali ispasti, no zahvaljujući reorganizacijama liga uspjeli su opstati. Druga …

FOTO: Nogometaši Kupe najveći su promotori svoga kraja

NK Kupa, sportski je ponos Pokupskog. Mali klub velikog srca skupina entuzijasta osnovala je prije 46 godina. Posljednje četiri sezone najuspješnije su u klupskoj Članak FOTO: Nogometaši Kupe najveći su promotori svoga kraja je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Ministru Malenici prijeti novčana kazna zbog zabrane referenduma u Pokupskom

Unatoč presudi suda Ministarstvo pravosuđa i uprave opet je zabranilo referendum u Pokupskom pa ministru Ivanu Malenici prijeti i novčana kazna, piše Jutarnji list. Na službenu adresu ministra pravosuđa i uprave Ivana Malenice ovih je dana stigla vrlo oštra presuda Visokog upravnog suda. Njome je Visoki upravni sud, i to …

Ministru Malenici prijeti novčana kazna zbog zabrane referenduma u Pokupskom

Unatoč presudi suda Ministarstvo pravosuđa i uprave opet je zabranilo referendum u Pokupskom pa ministru Ivanu Malenici prijeti i novčana kazna, piše Jutarnji list. Članak Ministru Malenici prijeti novčana kazna zbog zabrane referenduma u Pokupskom je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Požar kod Pokupskog, zapalio se gospodarski objekt

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o požaru koji se dogodio na području Pokupskog. U mjestu Hotnja, iz zasad neutvrđenog razloga, planuo je gospodarski objekt u vlasništvu 56-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih nije bilo, a očevid je u tijeku. Objava Požar kod Pokupskog, zapalio se gospodarski objekt pojavila se prvi …

Požar kod Pokupskog, zapalio se gospodarski objekt

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o požaru koji se dogodio na području Pokupskog. U mjestu Hotnja, iz zasad neutvrđenog razloga, planuo je gospodarski objekt Članak Požar kod Pokupskog, zapalio se gospodarski objekt je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Na mostu u Pokupskom položeni vijenci u spomen hrvatskim braniteljima

U prigodi blagdana Svih svetih, zajedničko izaslanstvo Ministarstva obrane, Ministarstva hrvatskih branitelja, Ministarstva unutarnjih poslova, Zagrebačke županije, Općine Pokupsko i udruga proizašlih iz Domovinskoga rata položilo je vijenac i zapalilo lampaše ispred spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskoga rata na mostu preko Kupe u Pokupskom. Nakon polaganja vijenaca …

Na mostu u Pokupskom položeni vijenci u spomen hrvatskim braniteljima

U prigodi blagdana Svih svetih, zajedničko izaslanstvo Ministarstva obrane, Ministarstva hrvatskih branitelja, Ministarstva unutarnjih poslova, Zagrebačke županije, Općine Pokupsko i udruga proizašlih iz Domovinskoga Članak Na mostu u Pokupskom položeni vijenci u spomen hrvatskim braniteljima je prvi put objavljen na 01Portal.

Kupa do boda kod Lomnice Štefa Deverića

Nogometaši Lomnice novu su sezonu Jedinstvene županijske lige otvorili s pet uzastopnih pobjeda (Meštrica, Sloga, Klas, Dinamo, Zrinski), da bi u posljednja dva kola Članak Kupa do boda kod Lomnice Štefa Deverića je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Pokupsko uz blagdan Velike Gospe slavi Dan općine

Općina Pokupsko na blagdan Velike Gospe proslavila je svoj Dan. Tom prigodom održano je misno slavlje te su u spomen na poginule branitelje u Domovinskom ratu položeni vijenci i svijeće. Proslava je uveličana i svečanom sjednicom općinskog vijeća kojoj je u ime Zagrebačke županije nazočio zamjenik župana Ervin Kolarec. Načelnik …