Prijava

Vaša prijava

01Portal - Pokupsko | 01Portal

[]

ZORICA ŠESTAK, predsjednica Kluba žena Pokupsko: Mi smo žene širokoga srca koje se ističu svojim humanitarnim radom

Klub žena Pokupsko nije propustio niti studenačko izdanje “Petka na Gorice”. Vrijedne žene iz Pokupskog i ovog su puta ponudile domaće “breške” kolače, kao Članak ZORICA ŠESTAK, predsjednica Kluba žena Pokupsko: Mi smo žene širokoga srca koje se ističu svojim humanitarnim radom je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

U kanalu pronađeno beživotno tijelo 85-godišnjakinje

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o pronalasku leša koji se dogodio jučer na području Pokupskog. Pored kanala oborinskih voda u mjestu Lukinić Brdo, oko Članak U kanalu pronađeno beživotno tijelo 85-godišnjakinje je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

U Pokupskom pronađeno beživotno tijelo 85-godišnjakinje

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o pronalasku leša koji se dogodio jučer na području Pokupskog. Pored kanala oborinskih voda u mjestu Lukinić Brdo, oko Članak U Pokupskom pronađeno beživotno tijelo 85-godišnjakinje je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Na mostu u Pokupskom položeni vijenci u spomen hrvatskim braniteljima

U prigodi blagdana Svih svetih, na mostu preko Kupe u Pokupskom, položeni su vijenci i zapaljeni lampaši ispred spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima i žrtvama Članak FOTO: Na mostu u Pokupskom položeni vijenci u spomen hrvatskim braniteljima je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Breškom Mamiću vrijeme nije saveznik; u blatu do koljena Donji Hruševec sačuvao vrh

Bilo je to sve samo ne nimalo ugodno i lijepo kolo, kada su posrijedi malonogometna uzbuđenja na terenu. Nažalost, vremenske neprilike ponovno su učinile Članak Breškom Mamiću vrijeme nije saveznik; u blatu do koljena Donji Hruševec sačuvao vrh je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Odavanjem počasti u Pokupskom obilježen Dan hrvatskih branitelja Zagrebačke županije

Dan je hrvatskih branitelja Zagrebačke županije. Na današnji dan 1991. uz rijeku Kupu u Pokupskom raspoređena je 2. brigada Zbora narodne garde, a 2013. Članak Odavanjem počasti u Pokupskom obilježen Dan hrvatskih branitelja Zagrebačke županije je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Gorjela kuća kod Pokupskog, jedna osoba ozlijeđena

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o požaru koji se jučer dogodio na području Pokupskog. U mjestu Hotnja, oko 12 sati, iz zasad nepoznatog razloga Članak Gorjela kuća kod Pokupskog, jedna osoba ozlijeđena je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Kupi važna pobjeda protiv Sloge

Važna tri boda osvojili su nogometaši Kupe u susretu 28. kola Jedinstvene županijske lige, nakon što su kao domaćini u Gradićima s 3:0 svladali Članak Kupi važna pobjeda protiv Sloge je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Kupa golovima Brajkovića i Belčića svladala Breganu

Nogometaši Kupe u domaćem susretu protiv Bregane došli su do važnih bodova. Za veliko slavlje 2:1 pogađali su Josip Brajković i Ivan Belečić. Šesta Članak Kupa golovima Brajkovića i Belčića svladala Breganu je prvi put objavljen na 01Portal.

FOTO: Mladost i Kupa bez pobjednika, svakom po jedno poluvrijeme

Nogometaši Mladosti dočekali su s puno optimizma današnji susret protiv Kupe, jer sastav trenera Romana Župetića u prvenstvo je ušao s dvije pobjede, dok Članak FOTO: Mladost i Kupa bez pobjednika, svakom po jedno poluvrijeme je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Vatrena stihija “progutala” kuću 54-godišnjakinje

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o požaru na području Lijevih Štefanka. 18.veljače u jutarnjim satima iz zasad nepoznatog razloga izbio je požar drvene kuće 54-godišnjakinje, koja je u cijelosti izgorjela. Požar su ugasili vatrogasci, a očevid slijedi. Objava Vatrena stihija “progutala” kuću 54-godišnjakinje pojavila se prvi puta na 01Portal - …

Vatrena stihija “progutala” kuću 54-godišnjakinje

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o požaru na području Lijevih Štefanka. 18.veljače u jutarnjim satima iz zasad nepoznatog razloga izbio je požar drvene kuće Članak Vatrena stihija “progutala” kuću 54-godišnjakinje je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

FOTO: Nogometaši Kupe najveći su promotori svoga kraja

NK Kupa, sportski je ponos Pokupskog. Mali klub velikog srca skupina entuzijasta osnovala je prije 46 godina. Posljednje četiri sezone najuspješnije su u klupskoj povijesti. Posljednje dvije sezone Kupa je dijelom Jedinstvene županijske lige, iz koje su u premijernoj sezoni trebali ispasti, no zahvaljujući reorganizacijama liga uspjeli su opstati. Druga …

FOTO: Nogometaši Kupe najveći su promotori svoga kraja

NK Kupa, sportski je ponos Pokupskog. Mali klub velikog srca skupina entuzijasta osnovala je prije 46 godina. Posljednje četiri sezone najuspješnije su u klupskoj Članak FOTO: Nogometaši Kupe najveći su promotori svoga kraja je prvi put objavljen na 01Portal.
[]

Ministru Malenici prijeti novčana kazna zbog zabrane referenduma u Pokupskom

Unatoč presudi suda Ministarstvo pravosuđa i uprave opet je zabranilo referendum u Pokupskom pa ministru Ivanu Malenici prijeti i novčana kazna, piše Jutarnji list. Na službenu adresu ministra pravosuđa i uprave Ivana Malenice ovih je dana stigla vrlo oštra presuda Visokog upravnog suda. Njome je Visoki upravni sud, i to …