Prijava

Vaša prijava

Osnovna škola Novo Čiče - N/A

Terenske nastave, izleti i posjete

U proteklih mjesec dana naši učenici odradili su terenske nastave, išli na izlete ili u posjete kinu/kazalištu.  

Bili smo na Turopoljskom chill&grillu;

U  Etno naselju Novo Čiče u subotu, 14. svibnja održao se  Turopoljski Chill & Grill, četvrti po redu. Na natjecanju su sudjelovale  32 ekipe, a jedna od najvećih ekipa bili smo mi; učitelji, stručni suradnici, profesori OŠ Novo Čiče na čelu s našom ravnateljicom Sanjom Povoljnjak.

Ususret Svjetskom danu sporta na Zvonjalici

U subotu, 14. svibnja bili smo domaćini Zvonjalice, naše 3. emisije ove šk. godine. Ususret Svjetskom danu sporta govorili smo upravo o sportu. Emisiju je vodila Tea Šebelić, a urednica emisije je Marina Zorić. Naša tehničarka je bila Matea Brenčić. 

Natjecanje modelarske lige Zagrebačke županije

Modelarska liga je ekipno natjecanje učenika u području modelarstva. Ekipa se sastoji od dva učenika od petog do osmog razreda koje na natjecanje dovodi jedan mentor. Na županijskom natjecanju natjecatelji na temelju radioničkih crteža izrađuju tehničku tvorevinu prema zadanom zadatku u vremenu od 3 puna sata upotrebom strojne modelarske pile …

Književni susret - Željka Horvat-Vukelja

U suradnji sa Školskom knjigom, kojima se zahvaljujemo na organizaciji, i ove godine u goste nam je došla naša draga dječja autorica Željka Horvat-Vukelja, koja je održala susret za niže razrede u matičnoj školi, a veselimo se i skorom književnom susretu u područnim školama. Već i dan prije učenici su …

Pogledali smo kazališnu predstavu Ako kažeš, gotov si!

Učenici svih 8. razreda pogledali su u srijedu 5. svibnja, u Gradskom kazalištu Žar ptica odličnu i intrigantnu prestavu Ako kažeš, gotov si. Tekst predstave napisala je Dina Vukelić, a redatelj je Krešimir Dolenčić. 

Čička Noć knjige

Danas se u našem sunčanom atriju odvila prava manifestacija Noći knjige! Prvo su nam naše učiteljice-glumice Ivana Cesarec i Martina Sviličić održale fantastičnu mini-izvedbu Crvenkapice, koja je zaradila glasni pljesak i velikih i malih.

Međužupanijski projekt ,,Pjevaj, sviraj, pleši..'' 2020./2021. za osnovne i srednje škole RH

Naša škola je sudjelovala u zanimljivom projektu na poziv voditeljice projekta Ane Mikić, prof. savjetnik. Cilj i ishod projekta je bio osvijestiti važnost glazbe i plesa, pjevanja, sviranja, glazbenog stvaralaštva i glazbeno-plesnih aktivnosti kod djece urednog razvoja i djece s teškoćama u razvoju. U projektu su sudjelovali učenici od 4. …

Dobili smo malu slobodnu knjižnicu!

Iz naše škole u tjednu Noći knjige stiže jedna lijepa vijest! Povodom projektnog dana, pod vodstvom učitelja hrvatskog jezika Dragana Živkovića, učenici su oslikali policu u veselim bojama koja je u našem školskom holu pretvorena u malu slobodnu knjižnicu!    

Projektni dan 2022

U srijedu 13.4. u našoj školi održao se Projektni dan u kojem su sudjelovali svi učenici matične i područnih škola.  Donosimo izvješća novinarskih grupa iz 7.c i 8.a razreda.   

Županijsko natjecanje u rukometu

Učenici OŠ Novo Čiče sudjelovali su 11.4.2022. na Županijskom natjecanju u rukometu za dječake 5. i 6. razreda koje se održalo u Križu. Našu školu predstavljali su Fran Stojić, Petar Marić, Fran Vujica, Josip Azinović, Moreno Tadić, Kristijan Marić, Dino Ljubijankić, Lovro Mikan, Ivan Majdak i Matej Vrbičić. Odigrali su …

Županijska natjecanja u 2021./22. šk.god.

Čestitamo svim našim učenicima koji su sudjelovali i ostvarili odlične rezultate na županijskim natjecanjima.

Gradsko natjecanje u rukometu za 5. i 6. razrede

Na Gradskom natjecanju u rukometu, koje je održano u našoj školi, naši klinci su bili bolji od OŠ Slavko Kolar. I osvojili 1.mjesto, te se tako plasirali na Županijsko natjecanje. Ekipa OŠ Novo Čiče: Fran Stojić, Petar Marić, Josip Azinović, Fran Vujica, Moreno Tadić, Kristijan Matić, Dino Ljubijankić, Lovro Mikan, …

Gradsko natjecanje u graničaru

Učenici 4.a razreda sudjelovali su na Gradskom natjecanju u graničaru. Sudjelovale su 4 ekipe, a naši klinci su osvojili odlično 2.mjesto.    Čestitamo!

Hello Spring!

Učiteljica Daria poslala nam je nekoliko osvježavajućih učeničkih radova kojima smo proslavili prve dane proljeća - Hello Spring!