Prijava

Vaša prijava

Osnovna škola Novo Čiče - N/A

Ususret biciklijadi - naša prva Zvonjalica

None

Maturalac

Naši osmaši sretno su se vratili sa školskog maturalca, a o dojmovima pročitajte izvješće naše učenice Lucije. 

Potvrde o statusu školovanja učenika od sada u e-Dnevniku

U e-Dnevniku za učenike i roditelje je napravljena nadogradnja kojom je omogućen ispis potvrda o statusu školovanja za učenike osnovnih i srednjih škola. Učenici i roditelji sada mogu kroz e-Dnevnik ispisati potvrdu u svrhu dokazivanja da je učenik u aktualnoj školskoj godini upisan u program i razred, odnosno da ima status redovitog …

Velikogoričke mažoretkinje - predstavljanje

Jučer za vrijeme velikog odmora u holu škole naši učenici imali su prilike vidjeti nastup velikogoričkih mažoretkinja.  Nastupale su naše učenice Bianca, Mia Lucija i Franka, a svi zainteresirani dobili su upisnice te se mogu prijaviti. 

Hrvatski olimpijski dan

Povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana našu školu posjetile su pripadnice Cheerleading kluba Vegasice i u školskoj dvorani pokazale čime se bave.  

Đak prvak - priredba i doček prvašića

Jutros smo u školi priredbom dočekali naše nove prvašiće; učenici nižih razreda izveli su vesele točke kako bi pozdravili svoje buduće prijatelje u klupama. Dragi prvašići, želimo vam puno uspjeha na vašem učeničkom putu i dobro nam došli!

Raspored autobusa

Raspored autobusa za prvi dan i ostale dane nalazi se u privitku. Prvi tjedan kreće se s rasporedom u kojem je 2. turnus ujutro.

Peti razredi

Popis učenika petih razreda nalazi se u privitku.

Prvi razredi

Popis učenika prvih razreda nalazi se u privitku.

Obavijest o početku nastave

Obavijest o početku nastave nalazi se u prilogu.

Likovne mape

Poštovani roditelji, ove školske godine Grad Velika Gorica financira uz radne bilježnice, kutije za tehničku kulturu i likovne mape koje će učenici dobiti u školi. Obavijest se odnosi na učenike matične i područnih škola.

Međunarodni projekt "Pjevaj, sviraj, pleši"

Naša škola već drugu godinu sudjeluje u projektu "Pjevaj, sviraj, pleši". Prošle godine projekt se održavao samo na području naše županije, međutim ove godine postao je međunarodni. Ovogodišnja tema bila je tradicijska glazba Hrvatske.

Popis odabranih udžbenika i dodatnih nastavnih materijala za šk. god. 2022./2023.

Poštovani roditelji,  u prilogu se nalaze tablice odabranih udžbenika i radnih bilježnica za šk. god. 2022./2023.

Sportski dan

U ponedjeljak 20.6. u školi se održao Sportski dan - učenici nižih razreda jutro su proveli na Hidrelu, dok su viši razredi sudjelovali u nogometnom turniru, kao i nekoliko učitelja i djelatnika.   

Maturalno putovanje učenika 8. razreda

Učenici 8. razreda su se zajedno sa svojim razrednicima i asistenticom Vlatkom uputili na trodnevno maturalno putovanje. Prva destinacija nam je bila Šibenik, a bili smo smješteni u Tisnom, na Murteru u hotelu Borovik. Drugi dan smo brodom plovili oko Kornata. Na povratku kući stali smo u Zadar. Punih srca i …