Prijava

Vaša prijava

N1 - N1 - Feed

[]

Nestala djevojka kod Velike Gorice. Jeste li je vidjeli?

U Velikoj Mlaki kod Velike Gorice nestala je 22-godišnja Marta Perišić.
[]

Užas u dječjem vrtiću! Dijete (1) progutalo sredstvo za čišćenje i završilo u bolnici

Nesretan slučaj dogodio se u srijedu u Dječjem vrtiću Didi u Kravarskom, u okolici Velike Gorice. Dijete od godinu i sedam mjeseci završilo je u bolnici s oštećenjem sluznice, nakon što je progutalo sredstvo za čišćenje.
[]

Vojnik preminuo tijekom vježbe u vojarni

Pripadnik Hrvatske vojske preminuo je tijekom provedbe provjere motoričkih sposobnosti u vojarni “Pukovnik Marko Živkovic” u Velikoj Gorici, priopćilo je Ministarstvo obrane.
[]

Produljen pritvor maloljetnicima osumnjičenima za desničarski terorizam

Vijeće za mladež Županijskog suda u Velikoj Gorici produljilo je, nakon provedenog pripremnog postupka, istražni zatvor dvojici maloljetnika koji su uhićeni prošlog studenog u međunarodnoj akciji protiv desničarskog terorizma, izvijestilo je državno odvjetništvo.
[]

Filipinac kod Velike Gorice spasio djecu iz gorućeg autobusa, gradonačelnik mu uručio javno priznanje

Velikogorički gradonačelnik Krešimir Ačkar primio je u utorak filipinskog državljanina Bienvenida Alivia kako bi mu zahvalio na nesebičnom djelu od prošloga petka.
[]

Hrvatska na crnoj ljestvici zemalja po broju femicida, a građani upiru prstom u jedno: “Svi smo mi krivi”

Jučerašnje dvostruko ubojstvo i samoubojstvo u Velikoj Gorici opet je zgrozilo Hrvatsku. Vlada je najavila zakonske promjene u kojima će se femicid tretirati kao zasebno kazneno djelo s težim kaznama, no od najave nije se promijenilo ništa pa ni to da Hrvatska na crnoj ljestvici država s najviše ubijenih žena …
[]

Hrvatska na dnu Europe po broju femicida

Jučerašnje dvostruko ubojstvo i samoubojstvo u Velikoj Gorici opet je zgrozilo Hrvatsku. Vlada je najavila zakonske promjene u kojima će se femicid tretirati kao zasebno kazneno djelo s težim kaznama, no od najave nije se promijenilo ništa pa ni to da Hrvatska na crnoj ljestvici država s najviše ubijenih žena …
[]

Godina počela i završila femicidom: “Policija treba početi s kampanjom Mir i dobro u vašem domu”

Aktivistica za ljudska prava Sanja Sarnavka u Dnevniku N1 s Ilijom Jandrićem komentirala je osmi i deveti femicid ove godine. Naime, muškarac je jutros u Velikoj Gorici u obiteljskoj kući ubio majku, a potom je krenuo za suprugom koju je usmrtio puškom za koju, kako doznajemo od policije, nije imao …
[]

Novi slučaj femicida u Velikoj Gorici, muškarac ubio suprugu i majku

Pucnjevi su proparali tišinu predblagdanskog jutra u Velikoj Gorici. Nešto iza deset sati muškarac je iz puške ubio svoju ženu u cvjećarni u blizini gradskog groblja. Uplašeni svjedoci tražili su zaklon.
[]

Detalji krvavog pohoda u Velikoj Gorici: Poznato kako je ubojica nabavio pušku

Muškarac je jutros u Velikoj Gorici u obiteljskoj kući ubio majku, a potom je krenuo za suprugom, koju je usmrtio puškom za koju, kako doznajemo od policije, nije imao dozvolu.
[]

Užas na sjeveru Hrvatske: Pijan bacio bombu i ozlijedio ženu, jedva ga je svladala policija

Nakon što je u muškarac u Velikoj Gorici ubio dvije žene, stiže nova vijest o stradavanju još jedne žene. U dvorištu obiteljske kuće u Ulici Augusta Šenoe u Svetom Križu 55-godišnji muškarac bacio je oko 13 sati eksplozivnu napravu koja je nakon aktivacije ozlijedila 52-godišnju ženu.
[]

Tko je bio ubojica iz Velike Gorice?

Ubojica iz Velike Gorice je Zvonimir D., umirovljeni je mehaničar Zrakoplovno-tehničkog centra (ZTC). Policiji nije poznat otprije, niti je protiv njega bilo postupanja u prošlosti.
[]

Krvavi pohod u Velikoj Gorici: Ubio suprugu i majku, pa izvršio samoubojstvo

U Velikoj Gorici danas nešto nakon 10 sati dogodio se strašan zločin. Muškarac je u obiteljskoj kući ubio majku, a potom je krenuo za suprugom, koju je usmrtio puškom u trgovini, neslužbeno doznajemo u policiji. Nakon bijega i zatvaranja u obiteljsku kuću, počinio je samoubojstvo. Očevid je još uvijek u …
[]

Užas u Velikoj Gorici: Čuli se pucnjevi, muškarac u trgovini ubio ženu. U bijegu je

U Velikoj Gorici danas nešto nakon 10 sati dogodio se strašan zločin. U trgovini je muškarac vatrenim oružjem usmrtio žensku osobu, potvrdila nam je Policijska uprava zagrebačka.
[]

Užas u Velikoj Gorici: Čuli se pucnjevi, muškarac ubio ženu? U bijegu je

U Velikoj Gorici danas nešto nakon 10 sati dogodio se strašan zločin.