Prijava

Vaša prijava

Osnovna škola Eugena Kumičića - N/A

Europski tjedan programiranja

Od 9. do 24. listopada 2021. godine u našoj je školi održan niz računalnih radionica kojima su se učenici i učitelji naše škole uključili u obilježavanje Europskog tjedna programiranja. Cilj radionica bio je pokazati učenicima da programiranjem mogu oživjeti svoje ideje, stvarati i graditi te tako obradovati sebe i druge.

Prodajna izložba - Zadruga Vuzel

Sve novosti o radu naših zadrugara pogledajte na njihovoj stranici.

Dječji tjedan u našoj školi

Kako je protekao Dječji tjedan u našoj školi pogledajte na poveznicama Kompasa podrške: Drvo prijateljstva Učenički radovi Na poveznici školskog lista Sveznalica možete pronaći kako je izgledao cjelokupni program i literarne radove naših učenika na temu U čemu sam dobar.    

Rezultati istraživanja o učincima pandemije COVID-19 na odgojno-obrazovni sustav

Dragi učenici i poštovani roditelji, u prilogu možete pogledati prezentaciju s rezultatima istraživanja  o učincima pandemije COVID-19 na učenike i odgojno - obrazovni sustav. Na ovu temu naša pedagoginja Anđa Kovač održala je 1. listopada predavanje povodom obilježavanja Dječjeg tjedna.  

KUMIČIĆ VOLONTERI U NOVIM AKCIJAMA

KUMIČIĆ VOLONTERI obilježili su 1.10. Međunarodni dan starijih osoba pisanjem razglednica korisnicima Doma za starije OAZA na Ključić Brdu i 4.10. Međunarodni dan zaštite životinja posjetom i volontiranjem u Skloništu za životinje Velika Gorica u Jagodnom. Više o akcijama pročitajte na poveznici Volonterski klub.   

Kompas podrške - nova web stranica

Dragi roditelji,  drago nam je obavijestiti vas o postojanju Kompasa podrške - web stranice stručne službe naše škole, na kojoj možete pronaći tekstove o različitim temama djetetova razvoja, kao i aktualnostima u našoj školi! Uz to, bit će postavljeni i neki materijali za učenike. Radosno vas očekujemo :) Poveznica na …

Grupa podrške za učenike

Tijekom školske godine svaki 3. petak u mjesecu od 13 do 14 h održavat će se Grupa podrške za učenike. Grupa je namijenjena učenicima viših razreda. Teme koje će se obrađivati su strah od odgovaranja, promjene raspoloženja, organizacija vremena, upravljanje emocijama, upoznavanje samog sebe i drugih. Nalazimo se u školskom …

Protokol dolaska, ulaska i izlaska iz škole

Protokol

Upute za sprečavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19, vezano uz rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u šk. god. 2021./2022.

Poštovani učenici i roditelji, Na OVOJ POVEZNICI nalaze se upute kojih se moramo pridržavati za vrijeme boravka u školskom prostoru!

Početak školske godine 2021./2022.

Školska godina 2021./2022. počinje 6. rujna 2021. prema slijedećem rasporedu: I. turnus - poslije podne, početak u 14:00 sati (razredni odjeli: 2.A, 2.B, 3.A, 3.B, 3.C, 4.A, 4.B, 5.A, 5.B, 5.C, 6.A, 6.B, 7.A, 7.B, 7.C, 8.A, 8.B) II. turnus - prije podne, početak u 8:00 ( razredni odjeli: 2.C, …

Popisi učenika prvih razreda

Popisi učenika prvih razreda Sretno đaci prvaci!

Popis odabranih udžbenika i drugog obrazovnog materijala za šk.god. 2021./2022.

Popis udžbenika i drugih obrazovnih materijala za šk. god. 2021./2022.

Nabava radnih bilježnica za šk. god. 2021./2022.

Poštovani roditelji, kao što je najavljivano, gradonačelnik Krešimir Ačkar, u Proračunu Grada Velike Gorice za 2021. godinu osigurat će sredstva za radne bilježnice, koje će se nabaviti putem škola i dočekati učenike na početku školske godine 2021./2022.  

Podjela svjedodžbi

Poštovani učenici i roditelji, Svjedodžbe će se dijeliti prema slijedećem rasporedu: PONEDJELJAK 5.07.2021. U 9 SATI - I. turnus osim osmih razreda (razredni odjeli: 1.ab, 2.abc, 3.ab, 4.abc, 5.ab, 6.abc, 7.ab) UTORAK 6.07.2021. U 9 SATI - II. turnus osim osmih razreda (razredni odjeli: 1.cde, 2.de, 3.cde, 4.de, 5.cde, 6.de, …