Prijava

Vaša prijava

Dnevnik.hr - New articles on Dnevnik.hr.

['Dnevnik Nove TV', 'stadion', 'izgradnja', 'HNS']

Tko bi trebao platiti izgradnju stadiona u Hrvatskoj? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

U večerašnjoj anketi Dnevnika Nove Tv pitali smo vas tko bi trebao financirati izgradnju stadiona u Hrvatskoj.
['Policija', 'droga', 'marihuana', 'policajac']

Policija presrela automobil, bio je pun droge, a vozio ga je - policajac

Policajac i njegov "poslovni partner" u poslu s drogom sastali su se u Velikoj Gorici, a onda je sastanak prekinula akcija naoružanih policajaca. U automobilu su pronašli više od 77 kilograma droge.
['bjeloglavi sup', 'ZOO', 'spašavanje']

Zalutali bjeloglavi sup iznenadio vozače na zagrebačkoj obilaznici: "Neizvjesno hoće li se oporaviti..."

Vozače na zagrebačkoj obilaznici u ponedjeljak ujutro iznenadio je neuobičajen promatrač. Ptica strogo zaštićene vrste smjestila se u blizini skretanja za Veliku Goricu.
['BBB', 'ustaška pjesma', 'navijači', 'Bad Blue Boysi', 'sud']

FOTO Poznata odluka suda za petoricu uhićenih navijača, doznajte koje su im kazne izrečene

Zbog pjevanja ustaške koračnice na utakmici Dinama i Velike Gorice uhićeno je ukupno osam navijača. Sud je danas za njih petoricu izrekao kazne, a ostali će biti procesuirani sutra.
['utakmica', 'Dinamo', 'Velika Gorica', 'Ivan Malenica', 'Marko Milić']

Ministar Malenica i glasnogovornik Vlade iz svečane lože slušali ustašku koračnicu: "Na policiji je da postupa sukladno zakonu"

Neprimjerenom ponašanju Boysa na utakmici Dinama i Velike Gorice prisustvovali su i ministar uprave i pravosuđa Ivan Malenica te glasogovornik Vlade Marko Milić.
['Dnevnik Nove TV', 'anketa', 'utakmica', 'ustaški simboli']

Treba li strože kažnjavati isticanje ustaških simbola? Glasajte u Dnevniku Nove TV

Nakon neprimjerenog skandiranja na utakmicama, Dnevnik Nove TV vas pita treba li strože kažnjavati isticanje ustaških simbola.
['prometna nesreća', 'motor', 'stradao', 'Buševec']

Motociklist smrtno stradao nakon slijetanja s ceste: Prijatelji se opraštaju od sportaša i poznatog vozača auto utrka

Stravična prometna nesreća u noći na nedjelju dogodila se pokraj Velike Gorice.
['Dnevnik Nove TV', 'Velika Gorica', 'solarni paneli']

Solarni grad nadomak metropoli koji i štedi i donosi novac: "U dvije godine ušteda je 89 posto!"

Velika Gorica postaje solarni grad: s 22 nove sunčane elektrane postaje grad s najvećom proizvodnjom sunčeve energije u Hrvatskoj. Postavljeni su solarni paneli na gotovo svim zgradama u vlasništvu Grada. Uštede su se pokazale više nego što su to bile projekcije na početku projekta.
['grijanje', 'HEP', 'Toplinarstvo']

Padaju temperature: HEP otkrio kada pali grijanje

U Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću od ponedjeljka, 16. listopada, HEP Toplinarstvo počet će uključivati grijanje, a približno tri dana trebat će da se uspostavi normalna isporuka toplinske energije.
['Parlamentarni izbori 2024', 'Dnevnik Nove TV', 'izbori']

Neki građani zbunjeni novim krojem izbornih jedinica: Tomislav na pitanje zna li u kojoj je jedinici odgovara - "U HDZ-u"

Novi zakon o izbornim jedinicama odmah ide na ocjenu ustavnosti. Novi kroj izbornijh jedinica ne paše svima. Jer krojene su, kaže oporba, točno po mjeri HDZ-a.
['groblje', 'vandalizam', 'policija']

Prvo lubanja, a sada šteta od 50-ak tisuća eura! Groblje u Šiljakovini ponovno na meti: "Ne znam što bih rekao za čovjeka ili ljude koji su to napravili"

Vandalizam na groblju u Šiljakovini nedaleko od Velike Gorice. U suludom pohodu uništeno je 10-ak grobnica, a na istom su groblju prije svega četiri mjeseca djeca na otpadu pronašla ljudsku lubanju. Detalje donosi reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo.
['napad']

Žena izvukla nož i krenula na dva muškarca: Sve se odvilo na terasi lokalnog kafića

Djevojka je osuđena jer je nožem krenula na dvojicu muškaraca na terasi kafića u Velikoj Gorici. Sve se odvilo ispred drugih gostiju kafića.
['Velika Gorica', 'pas', 'zgrada']

Užas u Velikoj Gorici: "Žena kroz prozor na drugom katu bacila štene, već je bacila mačku!"

Svjedoci ovog groznog događaja kažu kako je psić kojeg je žena bacila psa kroz prozor pao točno pred slučajnu prolaznicu.
['poplave', 'vodostaj', 'vrijeme']

FOTO/VIDEO Duž Drave traje utrka s vremenom, stigla i vojska. Reporterka Dnevnika Nove TV: "Na sreću, nije se obistinila najgora prognoza. No još nije sve gotovo"

Izvanredno stanje s poplavama i dalje je na sjeveru Hrvatske zbog vodostaja Mure i Drave te na području općine Rugvice. SRUUK upozorava na opasnost od izlijevanja rijeke na području Hlebina.
['DHMZ', 'nevrijeme']

FOTO/VIDEO Uvedeno izvanredno stanje na još jednom području: Nova opasnost u Podravini, Sava radi probleme kraj Velike Gorice

Vodostaj rijeke Save u Zagrebu se smanjuje, dok je u Rugvici proglašeno izvanredno stanje. Opasna je situacija i u Murskom Središću. Donosimo pregled najnovijih informacija.