Prijava

Vaša prijava

cityportal.hr - Vijesti - cityportal.hr

[]

Ako ste zdravi i imate 15 minuta vremena odazovite se akciji darivanja krvi

Akciji se možete priključiti još danas i sutra. Ova objava Ako ste zdravi i imate 15 minuta vremena odazovite se akciji darivanja krvi se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Mraclinci prikupljaju uspomene za stoljetni album škole

Ove godine obilježit će stotu obljetnicu izgradnje zgrade škole u mjestu. Ova objava Mraclinci prikupljaju uspomene za stoljetni album škole se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Bolestan i bez obitelji, Mato treba vašu pomoć

VG Legacy prikupljaj uloške za inkontinenciju te vodonepropusne plahte i zaštite za madrac. Ova objava Bolestan i bez obitelji, Mato treba vašu pomoć se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Poskupljuje gorivo: Vlada objavila nove cijene

Cijena litre benzina bit će viša za sedam centi i iznositi 1,41 euro, dok će litra dizela poskupjeti za pet centi, na 1,51 euro Ova objava Poskupljuje gorivo: Vlada objavila nove cijene se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Iz prve ruke doznajte iskustva i izazove školovanja u inozemstvu

Na predavanju u POU VG poslušajte sve o programima mobilnosti za mlade. Ova objava Iz prve ruke doznajte iskustva i izazove školovanja u inozemstvu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

FOTO Sara Slade osvojila 3. mjesto na državnom natjecanju barmena

Sara Slade učenica 2. razreda Srednje strukovne škole Velika Gorica osvojila je 3. mjesto na 3. državnom natjecanju barmena ”Badel barmen Junior cup” u organizaciji Ugostiteljsko-turističkog učilišta u Zagrebu (27.01.2023.). Na natjecanju je sudjelovalo 53 natjecatelja iz 27 škola. Natjecali su se u tri discipline: 1. priprema kratke barske mješavine, …
[]

Troje vozilo pod utjecajem alkohola, najviše imao 50-godišnjak zaustavljen na obilaznici

Najveći broj prekršaja ovog vikenda odnosi se na nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje Ova objava Troje vozilo pod utjecajem alkohola, najviše imao 50-godišnjak zaustavljen na obilaznici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Goričkim umirovljenicima besplatni treninzi dva puta tjedno u dvorani na Gradskom bazenu

Ovaj program omogućuje Športsko rekreativni savez Grada Velike Gorice u suradnji s Klokan Sport - Velika Gorica. Ova objava Goričkim umirovljenicima besplatni treninzi dva puta tjedno u dvorani na Gradskom bazenu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

VIDEO Krojačica Duškica šiva punom parom kako bi kreativci iz Vukovine bili spremni za fašnik

Turopoljski fašnik prilika je da istaknu i pokažu svu svoju originalnost i kreativnost. Ova objava VIDEO Krojačica Duškica šiva punom parom kako bi kreativci iz Vukovine bili spremni za fašnik se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Gorjelo smeće na Tržnom centru

Policija će danas obaviti očevid. Ova objava Gorjelo smeće na Tržnom centru se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

FOTO Održana 18. Noć muzeja u Velikoj Gorici

Nakon pauze od dvije pandemijske godine ponovo je uživo održana manifestacija Noć muzeja u organizaciji Hrvatskog muzejskog društva. Ovogodišnju 18. Noć muzeja s temom ”Muzeji su važni” obilježilo je 450 programa u 180 muzejskih i srodnih ustanova diljem Hrvatske. Muzej Turopolja pripremio je bogat program. Službeni dio programa manifestacije započeo …
[]

FOTO Predstavljena monografija ‘Mikulin’ i otvorena izložba kipara Mladena Mikulina

Predstavljanje monografije ‘Mikulin’ kipara Mladena Markulina i otvorenje njegove retrospektivne izložbe u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica u Dvorani Galženica, održano je jučer, petak, 27. siječnja 2023. godine. Kipara Mikulina i posjetitelje na početku predstavljanja monografije pozdravili su Anita Pišković, ravnateljica POU-a i Darko Bekić, predsjednik Gradskog vijeća. Promociju …
[]

FOTO “Rječnik buševskog govora” kao svojevrsni udžbenik za buduće naraštaje

U Turopolju postoji svega četiri rječnika ovakve vrste. Ova objava FOTO “Rječnik buševskog govora” kao svojevrsni udžbenik za buduće naraštaje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Starenje je moguće usporiti, a doktor Ivo Belan podučit će vas kako

Zanimljivo predavanje je u utorak 31. siječnja, u 18 sati u Središnjem odjelu Gradske knjižnice. Ova objava Starenje je moguće usporiti, a doktor Ivo Belan podučit će vas kako se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Počeli radovi u Teslinoj ulici, gradonačelnik Ačkar najavio rješavanje problema poplavljenih ulica

Idućih 70 dana u Ulici Nikole Tesle u potpunosti će se izmijeniti vodovodne cijevi, oborinska kanalizacija, izgradit će se dva nogostupa i novi asfalt. Vrijednost radova je 335 tisuća eura. Ova objava Počeli radovi u Teslinoj ulici, gradonačelnik Ačkar najavio rješavanje problema poplavljenih ulica se prvi puta pojavila na cityportal.hr.