Prijava

Vaša prijava

cityportal.hr - Vijesti - cityportal.hr

[]

Birališta su otvorena, a pravo glasa ima 54 669 Velikogoričana

U našem ima 68 biračkih mjesta. Ova objava Birališta su otvorena, a pravo glasa ima 54 669 Velikogoričana se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

FOTO/VIDEO Snažna hladna fronta spušta temperaturu zraka za 20 Celzijusa, lokalno moguće jako nevrijeme s tučom

Za područje gotovo čitave Hrvatske izdano je žuto upozorenje za olujni sjeveroistočni vjetar s najjačim udarima do 65 km/h. Ova objava FOTO/VIDEO Snažna hladna fronta spušta temperaturu zraka za 20 Celzijusa, lokalno moguće jako nevrijeme s tučom se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Udarnik ispisao povijest, drugi put! Na državnu završnicu opet će dvije selekcije

Drugu godinu zaredom ŽRK Udarnik će imati dvije generacije na državnoj završnici za mlađe kategorije. Generacija 2002. godišta utabala je put, lani je ispisana povijest, a ove godine povijest se ponovila. Selekcije U-13 i U-15 idu u Poreč! Ova objava Udarnik ispisao povijest, drugi put! Na državnu završnicu opet će …
[]

Halo vatrogasci! Dispečer Darko iz goričke JVP otišao u zasluženu mirovinu

Vatrogasci iz goričke Javne vatrogasne postrojbe ispratili su još jednog kolegu u mirovinu. I to dispečera Darka Lendarića, čiji ste glas mogli čuti kada ste zvali vatrogasce u pomoć. Uz to Darko je i koordinirao vatrogasne ekipe na terenu. Učinili su to ranojutarnjim postrojavanjem ispred postrojbe kako bi mu poželjeli …
[]

Ekipa ‘Zavoj’ iz Bistre izborila Državo natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa u Ludbregu

Ukupno se natjecalo 13 ekipa u dvije kategorije iz Zagrebačke i Sisačko-moslavačke županije. Ova objava Ekipa ‘Zavoj’ iz Bistre izborila Državo natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa u Ludbregu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Velikogorički PSTK Uspon treći najbolji parastolnoteniski klub u Hrvatskoj

Na 30. Državnom prvenstvu u Osijeku osvojili su osam medalja. Ova objava Velikogorički PSTK Uspon treći najbolji parastolnoteniski klub u Hrvatskoj se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

VIDEO ‘Samo ne plači’ nova je pjesma goričkog benda Pirati

Novom pjesmom obilježavaju velikih 20 godina uspješne karijere. Ova objava VIDEO ‘Samo ne plači’ nova je pjesma goričkog benda Pirati se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Policija jučer kaznila sedam vozača koji nisu bili vezani

Zakon propisuje kaznu za nekorištenje pojasa od 130 eura. Ova objava Policija jučer kaznila sedam vozača koji nisu bili vezani se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

VG Čistoća: Umjesto sutra, odvoz otpada u subotu

Neće raditi niti reciklažna dvorišta u Velikoj Gorici i Mraclinu. Ova objava VG Čistoća: Umjesto sutra, odvoz otpada u subotu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Poduzetnicima početnicima na raspolaganju 150 tisuća eura

Uskoro raspisivanje natječaja za proizvodne i neproizvodne djelatnosti u vrijednosti 850 tisuća eura. Ova objava Poduzetnicima početnicima na raspolaganju 150 tisuća eura se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Noć knjige u Velikoj Gorici: Naučite kako pronaći vremena za čitanje ili se pridružite književnom susretu s Robertom Međurečanom

Najmasovnija domaća kulturna manifestacija održat će se 23. travnja. Ova objava Noć knjige u Velikoj Gorici: Naučite kako pronaći vremena za čitanje ili se pridružite književnom susretu s Robertom Međurečanom se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Nova materijalna prava za radnike ZTC-a: Veće plaće, regres, uskrsnica, jubilarne nagrade…

Potpisian je Kolektivnog ugovora na razdoblje od četiri godine. Ova objava Nova materijalna prava za radnike ZTC-a: Veće plaće, regres, uskrsnica, jubilarne nagrade... se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

FOTO Ugovor je potpisan, a od 1. srpnja ovi će autobusi voziti Velikom Goricom i okolicom

Bila je prilika i za promotivnu vožnju gradom koja je simbolično krenula s prve autobusne stanice u Velikoj Gorici koja se nalazi kraj Muzeja Turopolja. Ova objava FOTO Ugovor je potpisan, a od 1. srpnja ovi će autobusi voziti Velikom Goricom i okolicom se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Tri puta osam, Dubrava na minus osam! Sjajni trojac za novu pobjedu Gorice

Rukometaši Gorice pobijedili su Dubravu 34-26 na domaćem parketu, uz 24 ravnomjerno raspoređena gola Cekovića, Laljeka i Dujića. Četvrta je to pobjeda Gorice zaredom, kojom je naša momčad ostala na vrhu Lige za ostanak Ova objava Tri puta osam, Dubrava na minus osam! Sjajni trojac za novu pobjedu Gorice se …
[]

Završno druženje goričkih Mostovaca i partnera Suverenista uoči izbora

Podržati Mostove kandidate i kandidate partnera u I. izbornoj jedinici došao je i Nikola Grmoja. Ova objava Završno druženje goričkih Mostovaca i partnera Suverenista uoči izbora se prvi puta pojavila na cityportal.hr.