Prijava

Vaša prijava

cityportal.hr - Vijesti - cityportal.hr

[]

FOTO Karate klub Velika Gorica najuspješniji klub na županijskom prvenstvu u Ivanić Gradu

Nastupili su s 39 natjecatelja sudjelovali u čak 50 kategorija. Ova objava FOTO Karate klub Velika Gorica najuspješniji klub na županijskom prvenstvu u Ivanić Gradu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

FOTO Asfaltirana servisna cesta uz kanal od Petrovine do Kušanca

Vrijednost radova je bila 350 tisuća eura, a u potpunosti su ih financirale Hrvatske vode. Ova objava FOTO Asfaltirana servisna cesta uz kanal od Petrovine do Kušanca se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

FOTO/VIDEO Najljepša gorička priča za sv.Nikolu: ‘Našim klincima je početak božićnog doba tek kad čuju turiranje motora Tur Bikersa!’

Brojni donatori dođu i odu, samo su humanitarci Tur Bikers MC Croatia već više od 20 godina uz korisnike Centra. Jer, ljubav je to! Ova objava FOTO/VIDEO Najljepša gorička priča za sv.Nikolu: ‘Našim klincima je početak božićnog doba tek kad čuju turiranje motora Tur Bikersa!’ se prvi puta pojavila na …
[]

Ovi gorički učitelji otišli su na zasluženi ‘velik odmor’, a među njima je i Višnja Štajdohar nastavnica matematike

Zagrebačka županija organizirala je tradicionalan prijem za umirovljene županijske učitelje i nastavnike. Ova objava Ovi gorički učitelji otišli su na zasluženi ‘velik odmor’, a među njima je i Višnja Štajdohar nastavnica matematike se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

FOTO Klinci iz “plavog” vrtića jači i od kiše: Pjesme, recitacije i puno dječjeg smijeha

Odgajateljice iz dvije skupine Dječjeg vrtića Ciciban pripremile su kratku priredbu koju su njihova dječica trebala izvesti na pozornici pokraj Muzeja. Kiša je preselila program u Dom kulture Galženica Ova objava FOTO Klinci iz “plavog” vrtića jači i od kiše: Pjesme, recitacije i puno dječjeg smijeha se prvi puta pojavila …
[]

Božićna čarolija stigla je u Gradsku knjižnicu, a s njome i jedinstveni knjigobor!

Kreativne djelatnice pripremile su vam i izložbu božićnih klasika, a tu su i brojni drugi maštoviti ukrasi. Ova objava Božićna čarolija stigla je u Gradsku knjižnicu, a s njome i jedinstveni knjigobor! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Hribarovci slave 40.rođendan, a na veliku proslavu stiže Ansambl Jane, Vegasice i nogometaši !

U četvrtak će Hribarovci ugostiti nogometaše HNK Gorice, Krešimira Krizmanića i Juricu Pršira, a stiže i nogometaš NK Dinama, Dario Špikić. Ova objava Hribarovci slave 40.rođendan, a na veliku proslavu stiže Ansambl Jane, Vegasice i nogometaši ! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

TUR Bikers MC s vrećama punih poklona krenuli put goričkog Centra za odgoj i obrazovanje!

Ova divna blagdanska priča traje više od dva desetljeća. Ova objava TUR Bikers MC s vrećama punih poklona krenuli put goričkog Centra za odgoj i obrazovanje! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Smrt na izlazu iz tunela: Dva muškarca poginula na mjestu, dvojica se još bore za život

U nesreći je sudjelovalo samo jedno osobno vozilo, Audi BiH registarskih oznaka, koji je zasad neutvrđenom, ali brzinom većom od dopuštenih 40 km/h, udario u betonski otok naplatne postaje. Ova objava Smrt na izlazu iz tunela: Dva muškarca poginula na mjestu, dvojica se još bore za život se prvi puta …
[]

Ujedinjeni u jednom cilju: Mladi u Kravarskom organiziraju humanitarni Advent za obitelj Belačić

Prikupljena sredstva bit će donirana obitelji kao pomoć za kupnju nove obiteljske kuće. Ova objava Ujedinjeni u jednom cilju: Mladi u Kravarskom organiziraju humanitarni Advent za obitelj Belačić se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Sveti Nikola – bogati, a skromni biskup, čija se dobrota pamti i danas

Osim što od ovog omiljenog sveca možemo naučiti kako se živi vjera i ljubav, mogli bismo se inspirirati i njegovim skromnim načinom života kakav je vodio usprkos materijalnom bogatstvu kojim je bio okružen od rođenja. Ova objava Sveti Nikola – bogati, a skromni biskup, čija se dobrota pamti i danas …
[]

Genijalna Ena Novak jedina Goričanka dobitnica nagrade IMAM ŽICU!

Najbolja matematičarka Hrvatske već se vrijedno priprema za novu sezonu natjecanja koja kreću od siječnja, otkrila nam je njezina mama Željka Novak. Ova objava Genijalna Ena Novak jedina Goričanka dobitnica nagrade IMAM ŽICU! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Sutra stiže sveti Nikola, a ne propustite i izložbu jaslica i mađioničara Jozu Bozu

Srednjoškolci se večeras od 19:30 sati mogu pridružiti Play station turniru. Ova objava Sutra stiže sveti Nikola, a ne propustite i izložbu jaslica i mađioničara Jozu Bozu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Kožić: ‘Tomaševiću, primite se posla, prozivanje Zagrebačke županije je ispod svake razine!’

'Zagrebačka županija je napravila sve što je bilo u njenoj moći i nadležnosti. Višekratno smo pokušavali s Tomaševićem razgovarati, dosta je politiziranja ove teme!', poručio je župan Stjepan Kožić zagrebačkom gradonačelniku. Ova objava Kožić: ‘Tomaševiću, primite se posla, prozivanje Zagrebačke županije je ispod svake razine!’ se prvi puta pojavila na …
[]

Velika Gorica najjači grad po izgradnji i postavljanju solarnih elektrana u Hrvatskoj

Solarne elektrane planirane su na 22 zgrade javne namjene, a usporedbe radi, Karlovac će ih postaviti na 14 objekata, a Zagreb tek na njih osam. Ova objava Velika Gorica najjači grad po izgradnji i postavljanju solarnih elektrana u Hrvatskoj se prvi puta pojavila na cityportal.hr.