Prijava

Vaša prijava

cityportal.hr - Vijesti - cityportal.hr

[]

FOTO/VIDEO I Velikogoričani dočekali nove vojne borbene avione Rafale

Fotografirali su ih i snimali s nekoliko lokacija u blizini Plesa. Ova objava FOTO/VIDEO I Velikogoričani dočekali nove vojne borbene avione Rafale se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Goričke srednje škole otvaraju svoja vrata, osmaši imaju priliku za upoznavanje s njihovim programima

Sutra od 10 do 16 sati učenici imaju priliku upoznati škole sudjelujući na radionicama i predavanjima ili pak druženju s našim učenicima i nastavnicima. Ova objava Goričke srednje škole otvaraju svoja vrata, osmaši imaju priliku za upoznavanje s njihovim programima se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Crveni križ poziva na travanjsku akciju darivanja krvi, spasite nečiji život

Trodnevna akcija počinje sutra, a nastavlja se u ponedjeljak i utorak. Ova objava Crveni križ poziva na travanjsku akciju darivanja krvi, spasite nečiji život se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Iz Francuske u Veliku Goricu stižu Rafali, očekuje se pojačana buka i promet oko Zračne luke

Svečani doček je danas oko 12:30 sati u vojarni “Pukovnik Marko Živković” u Velikoj Gorici . Ova objava Iz Francuske u Veliku Goricu stižu Rafali, očekuje se pojačana buka i promet oko Zračne luke se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

U Lukavcu je ispisana povijest: Šveđani, Finci, menadžeri i – čista petica!

Na lukavečkom nogometnom zdanju odigrana je prva međunarodna utakmica u povijesti. Švedska U-16 reprezentacija pobijedila je 2-0 vršnjake iz Finske, a na tribinama Lukavella okupili su se brojni znatiželjni, ali i zainteresirani gledatelji... Ova objava U Lukavcu je ispisana povijest: Šveđani, Finci, menadžeri i – čista petica! se prvi puta …
[]

FOTO Djeca iz vrtića Velika Gorica znaju kako čuvati okoliš, pokazali su to aktivnostima u sklopu Eko dana

Vrtić će ove godine još jednom obnoviti svoj status Međunarodne Eko škole, a kroz čiji program djeca, roditelji i zaposlenici osvještavaju važnost odgovornog ponašanja u očuvanju naše planete Zemlje. Ova objava FOTO Djeca iz vrtića Velika Gorica znaju kako čuvati okoliš, pokazali su to aktivnostima u sklopu Eko dana se …
[]

Završila sezona novog početka: ‘Ponudili smo šansu, a dečki su radili i žrtvovali se…’

Miron Češkić (34) zaključio je prvu sezonu u ulozi trenera košarkaša Gorice s gomilom razloga za zadovoljstvo. Momčad koju su mnogi vidjeli u borbi za ostanak završila u doigravanju, uz lijepu perspektivu kroz niz mladih igrača Ova objava Završila sezona novog početka: ‘Ponudili smo šansu, a dečki su radili i …
[]

Uključite se u projekt ‘Novi naručitelji’ i svoju lokalnu zajednicu uljepšajte umjetničkim djelom

Riječ je o produkcijama u javnom prostoru u kojem građani naručuju umjetnički rad za koji smatraju da je važan i od javnog je interesa. Ova objava Uključite se u projekt ‘Novi naručitelji’ i svoju lokalnu zajednicu uljepšajte umjetničkim djelom se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Fešta u Starom Čiču uz krijes, roštilj i starinske igre

Program na igralištu Stara Odra počinje od 16 sati. Ova objava Fešta u Starom Čiču uz krijes, roštilj i starinske igre se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

U samo nekoliko koraka do važnih podataka o lokalnoj zajednici

'Otvorenim pristupom informacijama o aktivnostima gradskih institucija, troškovima projekata te provedbi javnih politika, želimo osigurati veću transparentnost u upravljanju našim gradom' - ističu iz gradske uprave. Ova objava U samo nekoliko koraka do važnih podataka o lokalnoj zajednici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Županijskim poduzetnicima na raspolaganju više od milijun eura bespovratnih potpora

Subjektima malog gospodarstva za proizvodne i neproizvodne djelatnosti na raspolaganju 850 tisuća eura za jačanje konkurentnosti. Ova objava Županijskim poduzetnicima na raspolaganju više od milijun eura bespovratnih potpora se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

FOTO/VIDEO Ne propustite stoljetnu tradiciju ovog petka na Plesu! A kak’ tek popevaju…

'Dođite nam na druženje uz toplinu Jurjevskog krijesa i spontano pjevanje na već poznatu lokaciju, livadu kod Društvenog doma', poziva Vinko Cerovski, predsjednik Udruge VG Branitelji, suorganizatori događanja. Ova objava FOTO/VIDEO Ne propustite stoljetnu tradiciju ovog petka na Plesu! A kak’ tek popevaju... se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

U Veliku Goricu stiže više od 600 retrivera na specijalnu izložbu ‘Retriever weekend’

Organizatori su pripremili i zanimljiv edukativni program koji među ostalim donosi prezentaciju rada policijskih pasa, a u sklopu izložbe vidjet će se najtrofejnije svjetske retrivere, a najudaljeniji stiže čak iz Malezije. Ova objava U Veliku Goricu stiže više od 600 retrivera na specijalnu izložbu ‘Retriever weekend’ se prvi puta pojavila …
[]

Članice Sparka na poetskom festivalu ‘Beč u proljeće’ predstavile knjigu Zdenke Mlinar

Manifestacija je okupila velik broj pjesnikinja i pjesnika iz više europskih zemalja. Ova objava Članice Sparka na poetskom festivalu ‘Beč u proljeće’ predstavile knjigu Zdenke Mlinar se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Prošel je, prošel, pisani Vuzem,došel je, došel, Juraj zeleni!

Sinoć smo došli osjetiti dašak 'dočeka' tog posebnog blagdana baš u 'kolijevci Jurjevskih krijesova u Turopolju', a ona je, kako kažu oni upućeniji u drevne običaje - u Donjoj Lomnici! Ova objava Prošel je, prošel, pisani Vuzem,došel je, došel, Juraj zeleni! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.