Prijava

Vaša prijava

cityportal.hr - Vijesti – cityportal.hr

['energetski dodatak', 'HZMO', 'mirovina', 'penzija', 'umirovljenici']

Kad stiže penzija, a kad energetski dodatak za 689.000 umirovljenika?

Isplata jednokratnog dodatka za najugroženije umirovljenike iznosi od 400 do 1.200 kuna, ovisno o visini mirovine. The post Kad stiže penzija, a kad energetski dodatak za 689.000 umirovljenika? appeared first on cityportal.hr.
['AKCIJA', 'hotnews', 'policija', 'PUZ', 'romobili']

Od 13 do 21 sat policija danas pojačano nadzire vozače romobila

Policija će nadzirati promet osobnih prijevoznih sredstava, korištenje zaštitne kacige, prijevoz osoba vozilima i slušalice u vožnji. The post Od 13 do 21 sat policija danas pojačano nadzire vozače romobila appeared first on cityportal.hr.
['153. brigada Hrvatske Vojske', 'hotnews', 'IVAN ZAGORAC', 'Krešimir Ačkar', 'vojarna velika buna']

153.brigada: Priča o hrabrosti i patnji, priča o tome kako se voli domovina

Obilježena je 31. godišnjica osnutka ove ratne postrojbe. The post 153.brigada: Priča o hrabrosti i patnji, priča o tome kako se voli domovina appeared first on cityportal.hr.
['e-visitor', 'hotnews', 'TZZŽ', 'VELIKA GORICA']

Turistički rezultati: Velika Gorica i dalje najposjećeniji grad u županiji

Podaci sustava eVisitor također pokazuju kako su najbrojniji gosti pored domaćih, bili gosti s tržišta Njemačke. The post Turistički rezultati: Velika Gorica i dalje najposjećeniji grad u županiji appeared first on cityportal.hr.
['DANI KRUHA', 'hotnews', 'OŠ Šćitarjevo']

FOTO Dani kruha obilježeni u Osnovnoj školi Šćitarjevo

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje obilježeni su jučer (ponedjeljak, 03.10.2022.) u Osnovnoj školi Šćitarjevo. Različite vrste kruha, maštovito izrađena peciva, kolači, torte i brojni drugi proizvodi, koje su pripremili vrijedni učenici (od 1. do 4. razreda) zajedno sa svojim učiteljima i roditeljima, predstavljeni su na stolovima na školskom …
['hotnews', 'Nk Kurilovec', 'senad harambašić']

Crna kurilovečka serija stala unatoč sucu: ‘Od prve sekunde nešto je bilo čudno…’

Nogometaši Kurilovca odigrali su 2-2 sa Segestom na Udarniku, u utakmici u kojoj su vodili pa spašavali bod. Međutim, više od rezultata Kurilovčane je naljutilo suđenje u "neobičnoj atmosferi"... The post Crna kurilovečka serija stala unatoč sucu: ‘Od prve sekunde nešto je bilo čudno…’ appeared first on cityportal.hr.
['hotnews', 'Nk Kurilovec', 'senad harambašić']

Crna kurilovečka serija stala unatoč sucu: ‘Što njihov direktor radi u sudačkoj svlačionici?!’

Nogometaši Kurilovca odigrali su 2-2 sa Segestom na Udarniku, u utakmici u kojoj su vodili pa spašavali bod. Međutim, više od rezultata Kurilovčane je naljutilo suđenje u "neobičnoj atmosferi"... The post Crna kurilovečka serija stala unatoč sucu: ‘Što njihov direktor radi u sudačkoj svlačionici?!’ appeared first on cityportal.hr.
['hotnews', 'jk pinky', 'leo herić', 'Prvenstvo Hrvatske']

Leo Herić iz JK Pinky postao državni prvak

Dobre rezultate postigli su i drugi Pinkyjevci. The post Leo Herić iz JK Pinky postao državni prvak appeared first on cityportal.hr.
['glumci', 'mama je kriva za sve', 'nova predstava', 'scena gorica']

Scena “Gorica” u potrazi za glumcima za novu dječju predstavu

Traži se troje glumaca za predstavu "Mama je kriva za sve". The post Scena “Gorica” u potrazi za glumcima za novu dječju predstavu appeared first on cityportal.hr.
['Megablast', 'supertalent']

Megablastićni Roko i Filip oduševili žiri Supertalenta

Ovaj dvojac pokazao je svoje vještine breakdancea na svoj način. The post Megablastićni Roko i Filip oduševili žiri Supertalenta appeared first on cityportal.hr.
['a.k.miošića', 'hotnews', 'kasica', 'obiteljska kuća', 'provala']

Ukrali mu kasicu pa ostao bez više tisuća kuna

U metalnoj kasici bile su kovanice. The post Ukrali mu kasicu pa ostao bez više tisuća kuna appeared first on cityportal.hr.
['druženje', 'most', 'ZAGREBAČKA ŽUPANIJA']

Članovi županijskog MOST-a na druženju na bregima

Turopolje su posjetili i saborski zastupnici Mosta, članovi predsjedništva i glavnog odbora stranke. The post Članovi županijskog MOST-a na druženju na bregima appeared first on cityportal.hr.
['dječji gastro', 'Gastro Turopolja', 'hotnews', 'VELIKA GORICA']

Ovogodišnji Gastro Turopolja prepun sadržaja i noviteta

Čeka nas premijerno izdanje Dječjeg Gastra. The post Ovogodišnji Gastro Turopolja prepun sadržaja i noviteta appeared first on cityportal.hr.
['pokušaj provale', 'poslovni prostor', 'VELIKA GORICA']

Provalio u poslovni prostor na Plesu pa otišao bez plijena

Poslovni prostor nalazi se u Ulici Šandora Brešćenskog. The post Provalio u poslovni prostor na Plesu pa otišao bez plijena appeared first on cityportal.hr.
['ines grdenić', 'karate klub velika gorica', 'Mia Mijović']

Berba medalja za članove Karate kluba Velika Gorica

U protekla dva vikenda članovi Karate kluba Velika Gorica natjecali su se na dva turnira u Hrvatskoj. The post Berba medalja za članove Karate kluba Velika Gorica appeared first on cityportal.hr.