Prijava

Vaša prijava

cityportal.hr - Vijesti - cityportal.hr

[]

FOTO Gala eksplozija na plesnoj manifestaciji Dance Explosion

Plesna manifestacija Dance Explosion (27. do 30. svibnja 2023.) u organizaciji Plesnog kluba Megablast i Hrvatskog Show dance saveza (HSDS) završena je Gala predstavom sinoć (utorak, 30. svibnja 2023.) u Sportskoj dvorani srednjih škola u Velikoj Gorici. Zadnjeg dana na reprezentativnoj plesnoj manifestaciji na programu su bila isključivo finalna natjecanja …
[]

Bez vode dio Ulice Jurja Dobrile u Velikoj Gorici

Cisterna sa vodom će stajati kod kućnog broja 50 Ova objava Bez vode dio Ulice Jurja Dobrile u Velikoj Gorici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Sanirat će se dio Kolareve, iz VG Komunalca mole građane da ne parkiraju u zoni radova

Radovi bi trebali trajati sedam radnih dana Ova objava Sanirat će se dio Kolareve, iz VG Komunalca mole građane da ne parkiraju u zoni radova se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Društvo žena Velika Mlaka slavi 50 godina postojanja

Od humanitarnog rada do očuvanja baštine... Ova objava Društvo žena Velika Mlaka slavi 50 godina postojanja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Predložite otkup knjiga, časopisa i drugih umjetničkih produkcija za sufinanciranje iz proračuna Grada

Rokovi za dostavu prijedloga otkupa su od 29. svibnja do 25. rujna 2023. godine Ova objava Predložite otkup knjiga, časopisa i drugih umjetničkih produkcija za sufinanciranje iz proračuna Grada se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

The 80’s are back: U Klubu 100 humanitarna zabava za darovite učenike

Idejni začetnik kluba, i jedan od njegovih prvih DJ-a objasnio je kako je klub dobio ime Ova objava The 80’s are back: U Klubu 100 humanitarna zabava za darovite učenike se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Započele prijave za prijemni ispit za upis u Umjetničku školu Franje Lučića

Prijave traju do 3. lipnja Ova objava Započele prijave za prijemni ispit za upis u Umjetničku školu Franje Lučića se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Nesreća na radu: 57-godišnjaka prikliještila transportna kolica, umro je na licu mjesta

U tijeku je utvrđivanje okolnosti događaja, izvijestila je zagrebačka policija. Ova objava Nesreća na radu: 57-godišnjaka prikliještila transportna kolica, umro je na licu mjesta se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Dan državnosti: Položeni vijenci i zapaljene svijeće poginulim braniteljima kod Golubice

Predstavnici Grada, obitelji poginulih branitelja, braniteljske udruge, predstavnici Hrvatske vojske, policije, vatrogasaca i političkih stranaka na taj su način odali počast za 121 poginulog branitelja s velikogoričkog područja, čija su imena uklesana na granitnom monolitu ispred spomenika. Ova objava Dan državnosti: Položeni vijenci i zapaljene svijeće poginulim braniteljima kod Golubice …
[]

Maturanti 4. B iz strukovne razredniku za kraj školske godine donijeli pečenog odojka

Zovu ga "Zoki, legenda" Ova objava Maturanti 4. B iz strukovne razredniku za kraj školske godine donijeli pečenog odojka se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

VG Vodoopskrba: U srijedu bez vode dio ulica u Velikoj Gorici

U slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju na sljedeći dan. Ova objava VG Vodoopskrba: U srijedu bez vode dio ulica u Velikoj Gorici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Dan državnosti u Šćitarjevu uz prvi Mini Gastro i najbolju kotlovinu

Cjelodnevna fešta uz natjecanje 22 ekipe u pripremi najbolje kotlovine, mini sajam OPG-ova, zabava za velike i male, sve to i puno više očekuje vas kod vatrogasnog doma u Obrezini. Ova objava Dan državnosti u Šćitarjevu uz prvi Mini Gastro i najbolju kotlovinu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Buvljakuše u ‘niskom startu’ s pripremama za najveći buvljak u gradu – vidimo se 18. lipnja na Tuđmancu!

Ovogodišnji humanitarni buvljak posvećen je Noi Kokanoviću iz Kuča, hrabrom dvogodišnjaku s teškim dijagnozama. Ova objava Buvljakuše u ‘niskom startu’ s pripremama za najveći buvljak u gradu – vidimo se 18. lipnja na Tuđmancu! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Zabranjeno pušenje i Reformatori za vikend na VG festu

Spremne su kreativne, sportske, plesne i ekološke radionice Ova objava Zabranjeno pušenje i Reformatori za vikend na VG festu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Počele prijave u sustav e-upisa u srednje škole, prijemni ispiti od ove godine jedinstveni za gimnazije istog programa

Prijemne ispite imat će osam zagrebačkih gimnazija, te Prirodoslovna škola Vladimir Prelog, s jedinstvenim ispitom za iste predmete i obrazovni program, čije će rezultate škole međusobno priznavati. Ova objava Počele prijave u sustav e-upisa u srednje škole, prijemni ispiti od ove godine jedinstveni za gimnazije istog programa se prvi puta …