Prijava

Vaša prijava

cityportal.hr - Vijesti - cityportal.hr

[]

Rudeš na generalnoj probi: Vidović rješava i zadnje dvojbe za prvih 11

Nogometaši Gorice u subotu od 19 sati igraju posljednju pripremnu utakmicu protiv Rudeša. Trener Rajko Vidović veći dio udarne momčadi za otvaranje sezone već zna, ali postoje i određene dvojbe Ova objava Rudeš na generalnoj probi: Vidović rješava i zadnje dvojbe za prvih 11 se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Medalje za Velikogoričane: Luka Živanović srebrni, ekipa Tur bronačana na sportskim igrama

Više od 2 tisuće djece sudjeluje na sportskim natjecanjima u Rijeci. Ova objava Medalje za Velikogoričane: Luka Živanović srebrni, ekipa Tur bronačana na sportskim igrama se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Velika Gorica: Pijani muškarac pretukao članicu obitelji, teško je ozlijeđena

Policijska uprava zagrebačka javlja kako je u utorak oko 18 sati, 69-godišnji muškarac fizički je napao članicu obitelji. Slučaj je policiji prijavljen 26. srpnja, a sve se odvijalo u obiteljskoj kući u Velikoj Gorici. Muškarac je pod utjecajem alkohola prvo verbalno, potom fizički napao članicu obitelji i teško je ozlijedio. …
[]

Dvojka vozi desnom stranom: Mikanović potpisao, dočekao ga – Trofej Turopolja!

Vijest koja je procurila tijekom dana službeno je potvrđena u večernjim satima, nakon što je Dino Mikanović (30) već odradio prvi trening s novim suigračima, među kojima su i neki s kojima je već igrao... Ova objava Dvojka vozi desnom stranom: Mikanović potpisao, dočekao ga – Trofej Turopolja! se prvi …
[]

FOTO Radi se novi, dodatni peron na goričkom autobusnom terminalu

Radovi bi trebali biti gotovi u utorak. Ova objava FOTO Radi se novi, dodatni peron na goričkom autobusnom terminalu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Provalio u radionicu u Lukavcu, ali otišao bez plijena

Samo je ispremetao stvari... Ova objava Provalio u radionicu u Lukavcu, ali otišao bez plijena se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

TOP 10 najboljih niche parfema 2024

Odaberite svoju priču i uronite u ovaj svijet luksuza i užitka zajedno s niche parfemima koji vam mogu promijeniti život! Ova objava TOP 10 najboljih niche parfema 2024 se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

U gradu ‘niknuli’ novi zeleni otoci i polupodzemni spremnici, evo gdje možete odložiti otpad

Na tri nove lokacije... Ova objava U gradu ‘niknuli’ novi zeleni otoci i polupodzemni spremnici, evo gdje možete odložiti otpad se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Iz dvorišta u Kolodvorskoj ukraden skuter

Šteta je oko 500 eura. Ova objava Iz dvorišta u Kolodvorskoj ukraden skuter se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

FOTO Udruga pripadnika 153. brigade HV obilježila 24. godišnjicu osnivanja

Udruga pripadnika 153. brigade Hrvatske vojske Velika Gorica obilježila je jučer (25. srpnja 2024.) svoju 24. godišnjicu osnivanja Udruge. Članstvo Udruge prikladno obučeno s obilježjima Udruge obljetnicu su proslavili na prostoru sjedišta Udruge (Pleška 38, Velika Gorica). Velika Gorica, 25.07.2024. 24.godišnjica Udruge pripadnika 153. brigade HV. Foto: David Jolić/cityportal.hr Velika …
[]

Velikogoričke mažoretkinje sezonu žele ‘okrunit’ prvenstvom u Africi, pomozite im da ostvare san

Djevojke pokrenule donacijsku kampanju... Ova objava Velikogoričke mažoretkinje sezonu žele ‘okrunit’ prvenstvom u Africi, pomozite im da ostvare san se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Vatrogasna mladež iz Ribnice zauzela 13. mjesto na natjecanju u Italiji

Ekipe su se natjecale u segmentima vježba s preprekama i štafeta te ih uspješno odradili. Ova objava Vatrogasna mladež iz Ribnice zauzela 13. mjesto na natjecanju u Italiji se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Vani je novi Reporter! Nova Zora, Kučani, žene iz Pokupskog, vrtići i nekoliko medalja

Potražite svoj besplatni primjerak na poznatim lokacijama po gradu i okolici Ova objava Vani je novi Reporter! Nova Zora, Kučani, žene iz Pokupskog, vrtići i nekoliko medalja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Vani je novi Reporter! Zlata, Kruno, žene iz Pokupskog, vrtići i nekoliko medalja

Potražite svoj besplatni primjerak na poznatim lokacijama po gradu i okolici Ova objava Vani je novi Reporter! Zlata, Kruno, žene iz Pokupskog, vrtići i nekoliko medalja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Jedinstveni uzorak turopoljskog kožuha kao motiv novog županijskog suvenira

Ove majice predstavljaju treće izdanje suvenira s uzorcima našeg kraja. Ova objava Jedinstveni uzorak turopoljskog kožuha kao motiv novog županijskog suvenira se prvi puta pojavila na cityportal.hr.